Zanussi vaatwasser

Bekijk en bestel direct een Zanussi vaatwasmachine

Zanussi vaatwasser

  • Degelijke vaatwassers uit de middenklasse
  • Zanussi is een gewaardeerd merk
  • Betaalbare modellen verkrijgbaar

Zanussi vaatwasser – Betaalbaar merk uit de top van de middenklasse

Zanussi vaatwasser - Zanussi ZDT22004FA inbouw vaatwasserBen jij op zoek naar een goede, betrouwbare en betaalbare vaatwasser? Dan kun je kiezen voor een Zanussi vaatwasser. Dit Italiaanse merk, dochterbedrijf van Electrolux, bestaat sinds 1916. Het bedrijf werd opgericht door Antonio Zanussi: het bedrijf maakte in eerste instantie alleen ovens en fornuizen. In 1946 neemt zoon Lino Zanussi het bedrijf over. Hij zorgt ervoor dat het bedrijf niet alleen groeit, maar ook dat het assortiment zich flink uitbreidt. Vandaag de dag kun je voor tal van huishoudelijke apparaten bij de fabrikant terecht. Ook wanneer je graag een vaatwasser wilt aanschaffen is het zeker mogelijk om eens te kijken bij het ruime aanbod van Zanussi.

De vaatwassers van Zanussi staan bekend om hun strakke en stijlvolle ontwerp waardoor ze in vrijwel iedere keuken passen. Een vaatwasser van dit merk kan dan ook eenvoudig geïntegreerd worden in jouw keuken. Het is mogelijk om voor een inbouwmodel zoals de ZDI22003XA te kiezen, maar er zijn ook vrijstaande exemplaren verkrijgbaar. Zo kun jij altijd een afwasmachine vinden die aan je wensen voldoet. Heb je genoeg ruimte in de keuken? Dan kun je de vaatwasser in de keuken integreren en zo ruimte besparen. Heb je geen ruimte meer bij de kastjes? Dan kun je een vrijstaand model als de ZDF26020XA kiezen voor in de keuken. Het merk behoort tot de middenklasse als het gaat om vaatwasmachine merken. Je kunt er bij dit merk vanuit gaan dat je een degelijke afwasmachine aanschaft waarmee je het jezelf makkelijker kunt maken.

Wat zijn de voordelen van Zanussi vaatwassers?

Zanussi vaatwassers hebben als grootste voordeel dat ze relatief goed betaalbaar zijn. Ze behoren tot de middenklasse op het gebied van kwaliteit: je bent verzekerd van een degelijke vaatwasser waar je lang mee kunt doen. Wanneer je een nieuwe vaatwasser nodig hebt en je vind het wel belangrijk om voor kwaliteit te kiezen, ga je voor een vaatwasser van Zanussi. Daarnaast is er een breed scala aan vaatwasmachines verkrijgbaar waardoor er altijd een model tussen zit die perfect in jouw keuken past. Daarnaast staat het merk hoog aangeschreven bij de Consumentenbond. Klanten waarderen het merk gemiddeld met een acht. De Zanussi vaatwassers zijn modern: de nieuwste modellen zijn dan ook uitgerust met speciale functies waarmee je van extra gemak kunt profiteren. Je kunt onder andere denken aan een startuitstel, maar ook aan andere handige functies waar je verderop meer over kunt lezen.

Hoe werkt een vaatwasser van Zanussi?

Het is erg gemakkelijk om een Zanussi vaatwasser in gebruik te nemen. Gedurende de dag kun je de vaat alvast in de afwasmachine doen. Zodra de vaatwasser helemaal gevuld is, kun je deze aanzetten. Dit doe je door een geschikt programma te kiezen. Er zijn meerdere programma’s beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een intensief programma voor zeer goede reiniging. Dit is handig wanneer er hardnekkig vuil op de vaat zit. Maar er zijn ook snelle programma’s waarmee je binnen 30 minuten weer een schone vaat hebt. Dit programma is handig om te kiezen wanneer je niet veel vaat hebt, en wanneer de vaat niet al te vies is. Zodra je een programma hebt gekozen voeg je de gewenste vaatwastablet toe en kun je de vaat weer opruimen.

Speciale functies van een Zanussi vaatwasmachine

Wanneer je kiest voor een Zanussi vaatwasmachine kun je bij een aantal modellen profiteren van handige functies. Zo heeft de Zanussi ZDI26022XA de startuitstel functie. Deze functie biedt de mogelijkheid om een wasprogramma later te laten beginnen. Daarnaast heeft deze vaatwasser ook een intensieve stand waarmee je aangekoekte pannen en ovenschalen schoon kunt maken. Ook de DT24003FA een handige speciale functie. Deze vaatwasmachine is voorzien van AirDry-technologie. Deze nieuwe technologie droogt de vaat met natuurlijke luchtstromen. De zuinige vaatwasser zal 10 centimeter open gaan staan in de laatste fase van een wasprogramma. Zo kan de vaat een effectieve wijze drogen. Je bespaart energiekosten en tijd, want je hoeft de vaat zelf niet meer na te drogen. Zoek je een goedkope smalle inbouw vaatwasser, dan is de Zanussi ZSLN1211 een goed alternatief.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Waar moet je rekening mee houden bij aankoop van een vaatwasser van Zanussi? Een belangrijk aandachtspunt is dat de vaatwassers van het merk over het algemeen minder energiezuinig zijn dan de vaatwassers van andere merken. De meeste Zanussi vaatwassers hebben energieklasse A+. Er zijn tegenwoordig ook veel vaatwassers met energieklasse A+++ of zelfs A+++ -10%. Deze afwasmachines besparen veel meer energie per wasbeurt. Hoe belangrijk vind jij de energieklasse? Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van een keuze. Let daarnaast ook op de ruimte die een vaatwasser biedt en welke speciale functies je kunt gebruiken. Zo kun je het voor jezelf nog makkelijker maken. Meer informatie over vaatwassers en het vergelijken van vaatwasmachines lees je in de vaatwasser FAQ. De belangrijkste gegevens over de Zanussi afwasmachines in één oogopslag:

  • Minder energiezuinige vaatwassers met energieklasse A+
  • Uitgerust met nieuwe AirDry-technologie
  • Ook intensieve wasprogramma’s mogelijk