Whirlpool vaatwasser

Bekijk en bestel direct een Whirlpool vaatwasmachine

Whirlpool vaatwasser

  • Energiezuinige vaatwassers
  • Inbouw en vrijstaande vaatwassers
  • Zowel brede als smalle afwasmachines verkrijgbaar

Whirlpool vaatwasser – Grote fabrikant van goede vaatwassers

Whirlpool vaatwasser - WFC 3C26 P vaatwasmachine vrijstaandIn je zoektocht naar een de beste vaatwasser van dit moment zul je ontdekken dat er genoeg merken zijn met een ruim aanbod. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens te kijken naar de exemplaren van Whirlpool. Deze Amerikaanse fabrikant van huishoudelijke apparatuur is in 1911 opgericht en heeft inmiddels bijna 100.000 werknemers in dienst. De producent is onder andere het moederbedrijf van andere merken als Indesit en Bauknecht, twee andere vaatwasser merken. Door de jaren heen werden verschillende bedrijven fabrikanten en bedrijven overgenomen, waaronder een fabriek in Polen voor huishoudelijke apparaten. De verkoop van vaatwassers is bij de fabrikant een van de belangrijke takken. Het is goed mogelijk om een betaalbare vaatwasser van dit merk aan te schaffen.

Meer weten over Whirlpool vaatwassers? De vaatwasmachines van dit merk staan in de eerste plaats bekend om de energiezuinigheid: ze hebben allemaal een energieklasse van A+ of hoger. Je kunt er met een vaatwasser van Whirlpool vanuit gaan dat je energie bespaart tijdens het gebruik. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat jouw vaat beschadigd door veelvuldig gebruik van de vaatwasser. Er is sprake van een aantal speciale functies en programma’s waarmee je verzekerd bent van delicate behandeling van jouw glaswerk, borden en pannen. Het is overigens goed mogelijk om een betaalbare vaatwasser van Whirlpool aan te schaffen. Hierbij heb je zowel de keuze voor een inbouw vaatwasser als een vrijstaande vaatwasser. De Whirlpool WSFC 3M17X (net als de WSFE 3M17X) is een voorbeeld van een vrijstaande vaatwasser die goed in een kleinere keuken past. Andere goede modellen zijn is de WBC 3C26 X en de Whirlpool WSFO 3T223 P.

Wat zijn de voordelen van Whirlpool vaatwassers?

Een groot voordeel van de Whirlpool vaatwassers als de Whirlpool WKIC 3C26 is dat ze niet meer water en energie gebruiken dan nodig is. Op deze manier wordt je vaat schoon en bespaar je ook nog eens op je energierekening. Wanneer je een degelijke en energiezuinige vaatwasmachine wilt kopen is het dan ook zeker slim om bij het aanbod van de fabrikant te kijken. Ook is het goed mogelijk om een extra brede vaatwasser aan te schaffen waar je extra veel vaat in kwijt kunt. Dit is ideaal voor grotere gezinnen waarbij je vaak meer vaat hebt. Ook grote pannen kun je hier gemakkelijk in kwijt. Je kunt de Whirlpool afwasmachines volledig laten integreren in je keuken, waardoor het een mooi geheel wordt.

Hoe werkt een vaatwasser van Whirlpool?

Een vaatwasser van Whirlpool werkt heel gemakkelijk. Voordat je de afwasmachine aanzet zorg je ervoor dat je alle vaat in het apparaat zet. Er zijn Whirlpool vaatwassers met ruimte voor 13 couverts of meer, waaronder de Whirlpool WFC 3C26 P. Zodra de vaat in de vaatwasser zit en de vaatwasser zo goed als vol zit, kun je hem aanzetten. Voor de vaatwasser gebruik je een daarvoor bestemd vaatwastablet of een ander middel dat hier geschikt voor is. Daarna kies je een programma en druk je op start. Bij de meeste Whirlpool vaatwassers heb je de keuze uit zo’n 6 tot 8 programma’s, waaronder de ECO-stand, de korte stand, de intensieve stand en het stille nachtprogramma. Is de vaatwasser klaar? Dan hoor je dit aan een geluidseffect uit de vaatwasser.

Speciale functies van een Whirlpool vaatwasmachine

De meeste Whirlpool vaatwassers zijn voorzien van de handige 6th Sense-technologie. Deze technologie past het programma aan op het soort vaat dat in de vaatwasser zit. Hierdoor verbruik je onder andere niet onnodig teveel water. De Whirlpool WIC 3C26 is een voorbeeld van een vaatwasser van dit merk met deze technologie. Er zijn ook andere handige functies waar je gebruik van kunt maken. Zo heeft de WUC 3C33FX de functie waarbij de afwasmachine vlak voor het einde van een programma alvast open gaat. Op deze manier kan de vaat alvast drogen en hoef je de vaat niet nog met een handdoek droog te maken voordat je het in de kast zet.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wil je een afwas machine kopen? Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je jouw Whirlpool vaatwasser via de Vaatwasser Expert gaat aanschaffen. Het is in de eerste plaats belangrijk om je budget goed te weten. Op basis van jouw budget kun je een afweging maken van de mogelijkheden en geef je nooit meer uit dan je eigenlijk van plan was. Daarnaast is het goed om te weten hoe groot jouw vaatwasser moet zijn om in je keuken te passen. Wil je een mooie goede inbouwvaatwasser zoals de WIC 3C33 PE, WBC 3C26 X of de WI 3010 of kies je toch voor een vrijstaand model? Let ook goed op de functies die jij belangrijk vindt: sommige vaatwasmachines beschikken over handige extra’s waar je volop gebruik van kunt maken. In andere gevallen zijn er functies waar je in het dagelijks leven niet veel aan hebt. Met het vergelijken van afwasmachines kun je de beste keuze maken. De belangrijkste gegevens over de Whirlpool afwasmachines in één oogopslag:

  • Met 6th Sense-technologie
  • Modellen met aan/uit vloerprojectie beschikbaar
  • Keuze uit veel programma’s