Smeg vaatwasser

Bekijk en bestel direct een Smeg vaatwasmachine

Smeg vaatwasser

  • Vaatwassers in retro stijl
  • Italiaans merk met moderne designs
  • Vaatwassers uit het hogere prijssegment

Smeg vaatwasser – Vaatwasser in Italiaanse stijl

Smeg vaatwasser - Smeg LVS433STPXIN vrijstaande vaatwasserSmeg is een Italiaans bedrijf dat in 1948 werd opgericht door Vittorio Bertazzoni. Het bedrijf ontwikkelt en fabriceert huishoudelijke apparaten, waaronder keukenapparatuur als vaatwassers. Het bedrijf staat voornamelijk bekend om de koelkasten in de retro stijl. Maar ook de vaatwassers van het merk zijn verkrijgbaar in deze stijl. Je kunt de vrijstaande vaatwasmachines van Smeg gemakkelijk kopen. Daarnaast maakt het bedrag ook ovens, magnetrons, koffiemachines en tal van andere toepassingen voor in het huishouden.

Wanneer je op zoek gaat naar een mooie en stijlvolle vaatwasser behoren de modellen van de producent zeker tot je mogelijkheden. Dit vaatwasser merk staat bekend om de retro koelkasten, maar het is ook mogelijk om ee vaatwasser in deze stijl aan te schaffen. Er zijn heel wat mogelijkheden beschikbaar. Zo kun je onder andere kiezen uit zowel vrijstaande als inbouw modellen. Maar het is ook mogelijk om een goedkope smalle afwasmachine van dit merk aan te schaffen. De Smeg LSA4525X is een voorbeeld van een smalle Smeg vaatwasser. Zo kun je, ook in een kleinere keuken, nog ruimte maken voor een vaatwasser van dit merk.

Wat zijn de voordelen van Smeg vaatwassers?

Er zitten een aantal voordelen aan de Smeg vaatwassers waar jij van kunt profiteren. De meeste modellen hebben een hoge energieklasse en zijn daardoor zeer zuinig. Hier is onder andere de Smeg LVS433STPXIN een voorbeeld van. Deze vaatwasmachine heeft energieklasse A+++ en behoort hiermee tot de meest zuinige vaatwassers die verkrijgbaar zijn. Een ander groot voordeel van de vaatwassers van dit merk is dat je kunt profiteren van de zeer hoge bouwkwaliteit. Je kiest gegarandeerd voor een topkwaliteit vaatwasser waar je jarenlang van kunt profiteren voor het schoonmaken van je vaat. Daarnaast zijn de Smeg vaatwasmachines zo ingedeeld dat het altijd makkelijk is om je vaat kwijt te kunnen.

Hoe werkt een vaatwasser van Smeg?

Een vaatwasser van Smeg heeft een eenvoudige werking. Zodra je de vaat hebt verzameld, kun je een geschikt programma uitkiezen en op start drukken. De afwasmachine gaat dan aan en zal met een geluidssignaal aangeven wanneer de vaatwasser klaar is. Het is bij veel vaatwassers van Smeg goed mogelijk om een halfvolle vaatwasser aan te zetten op een speciale functie. Zo verbruik je niet meer water of energie dan nodig is en wordt je vaak mooi schoon. De apparaten zijn een gemakkelijk te bedienen en bieden extra gemak in je keuken. Let er wel op, dat je voordat je het apparaat aanschaft eerst een goede vaatwasser vergelijking maakt. Zo voorkom je dat je een toestel hebt welke niet geheel voldoen aan je eisen en wensen.

Speciale functies van een Smeg vaatwasmachine

Ben je op zoek naar de beste vaatwasmachine? Er zijn een aantal Smeg vaatwassers met handige speciale functies waar je gebruik van kunt maken. Je kunt speciaal kiezen voor een afwasmachine die met een of meer van deze functies is uitgerust. Zo kun je het voor jezelf extra gemakkelijk maken. Wil je ook altijd een halfvolle vaat kunnen schoonmaken en wil je hierbij water en energie besparen? Onder andere de Smeg STA643NL2 heeft de FlexiZone functie, waarmee je ook gemakkelijk half gevulde vaatwassers aan kunt zetten. Het watergebruik wordt dan aangepast. Ook zijn meerdere modellen, waaronder de LVS433STPXIN, uitgerust met een breed scala aan programma’s. Zo kun je bij deze vaatwasmachine ook een anti-bacterieel programma aanzetten waarmee je de vaat op hoge temperatuur wast. Ook kun je met dit programma de machine van binnenuit reinigen. Met een mooie Smeg vaatwasser kun je profiteren van veel gebruiksgemak. De apparaten zien er stijlvol en strak uit en passen daardoor in vrijwel iedere keuken. Je kunt voor een mooi vrijstaand model gaan, maar er zijn ook genoeg inbouwmodellen die je in jouw keuken kunt integreren. Opties zijn onder andere de Smeg STA7233L en de Smeg ST649.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Een Smeg vaatwasser kopen via de Vaatwasser Specialist is om veel redenen een aanrader. Toch is het belangrijk om op een aantal zaken te letten voordat je een aankoop doet. Kijk bijvoorbeeld naar de inhoud van de vaatwasser. Hoeveel couverts kunnen hier in en voldoet dit aan de eisen die je aan een vaatwasser stelt? Met een groter gezin heb je baat bij een ruime vaatwasser waar alle spullen in kwijt kunnen. Een ander belangrijk aandachtspunt voor het uitzoeken van een Smeg vaatwasmachine is dat je goed naar jouw budget blijft kijken. De vaatwasmachines zitten in het hogere segment wat betreft de prijs, en dat betekent dat je hier rekening mee moet houden bij het doen van je aankoop. De belangrijkste gegevens over de Smeg afwasmachines in één oogopslag:

  • Vrijstaande en inbouw modellen verkrijgbaar
  • Energiezuinige vaatwassers met energieklasse A+++
  • Uitgerust met FlexiZone voor halfvolle vaatwasser