Siemens SN63HX27TE inbouw vaatwasser

Er zijn bijna geen huishoudens waar geen vaatwasmachine gebruikt wordt: de aanschaf van een vaatwasser is geen overbodige luxe meer. Als het gaat om het vinden van een vaatwasser heb je genoeg keuze uit meerdere merken en diverse modellen. Meer weten over de Siemens SN63HX27TE? Deze inbouw vaatwasser van het merk Siemens heeft diverse goede functies die het voor jou aantrekkelijk maken om gebruik te gaan maken van een afwasmachine. Hier lees je alle informatie over deze inbouw vaatwasser en kun je een goede keuze maken.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Siemens SN63HX27TE

Een vaatwasser als de Siemens SN63HX27TE maakt het voor jou extra makkelijk om je vaat snel en grondig te reinigen. Een vaatwasser als de SN63HX27TE biedt ruimte voor 12 couverts en is hiermee een prima keuze voor een gemiddeld huishouden. Je zet de vieze vaat niet meer op het aanrecht, maar alvast in de vaatwasmachine en dit zorgt ervoor dat je heel wat ruimte bespaart. Daarnaast ben je ook nog eens snel verzekerd van een zeer schone en droge vaat die je direct in de kast kunt zetten.

In de doos

  • Siemens SN63HX27TE
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Siemens SN63HX27TE

De Siemens SN63HX27TE is een inbouw vaatwasser en dit betekent dat je deze perfect in de nis moet plaatsen; de afmetingen moeten dus precies kloppen. Daarnaast moet je de automatische afwasser ook nog aansluiten op de waterleiding. Het toestel wordt geleverd met een handleiding waarin duidelijk staat aangegeven wat je precies moet doen.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: Inbouw
  • Energieklasse: D
  • Maximaal geluidsniveau: 48 dB
  • Bouwkwaliteit: Middenklasse
  • Aantal couverts: 12

Bediening en onderhoud

Siemens SN63HX27TE inbouw vaatwasserHet is vrij eenvoudig om een vaatwasser als de Siemens SN63HX27TE te bedienen. In de eerste plaats kun je aan de hand van het bedieningspaneel een gewenst programma uitkiezen. Je hebt de keuze uit 6 programma’s. Vervolgens kun je het wasmiddel toevoegen en op start drukken. Zolang het programma gaande is, zie je een blauw lampje op de vloer. Is het lampje uit? Dan is de vaatwasmachine klaar en kun je deze gaan uitruimen.

Een inbouw vaatwasser onderhouden is belangrijk. Vooral wanneer er sprake is van een basis- of middenklasse vaatwasser. De Siemens SN63HX27TE is een middenklasse vaatwasser en dit betekent dat regelmatig onderhoud van belang is. Denk hierbij aan het reinigen van binnenuit, maar ook aan het controleren en reinigen van de filters en sproeiarmen. Zo blijven er geen etensresten zitten.

Voor- en nadelen

Welke voordelen heeft deze vaatwasser? In de eerste plaats is het een voordeel dat de Siemens inbouw vaatwasser is voorzien van een automatisch programma. Dit zorgt ervoor dat het apparaat de juiste instellingen kiest voor jouw vaat. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een behoedzaam programma voor het reinigen van glaswerk en andere delicate vaat. Een derde voordeel is de vloerprojectie waardoor je kunt zien of de automatische afwasser nog bezig is of al klaar is. Daarbij heeft de Siemens SN63HX27TE ook een aantal nadelen. In de eerste plaats heeft de vaatwasser energieklasse D, en dit is niet de meest zuinige optie. Daarnaast is het geluidsniveau van dit model ook een stuk hoger dan andere modellen: 48 dB.

Conclusie

De Siemens SN63HX27TE is een prima keuze wanneer je een solide vaatwasser wilt aanschaffen, zonder al te veel poespas. Je hebt genoeg ruimte en daarnaast keuze uit 6 programma’s. Je kunt de vaatwasmachine daarnaast ook met de app bedienen. Een ander goed model is bijvoorbeeld de Siemens SN63EX14AN.