Samsung DW60M6070IB/ET inbouw vaatwasser

Wil je graag een nieuwe vaatwasser aanschaffen? Dan is mogelijk de Samsung DW60M6070IB/ET een goede keuze. En voordat je bepaalt welke vaatwasser de juiste keuze is, is het belangrijk om de complete productbeschrijving te lezen. Dit lees je op deze pagina, maar hier ontdek je ook een review van deze afwasmachine, met de belangrijkste voor- en nadelen. Dit maakt het extra makkelijk om een weloverwogen keuze te maken. Ontdek hier of dit model jouw volgende vaatwasser wordt!

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Samsung DW60M6070IB/ETSamsung DW60M6070IB/ET

De DW60M6070IB/ET is een vaatwasser van het merk Samsung, dat verschillende soorten keukenapparatuur op de markt heeft gebracht. Het merk staat bekend om de goede vaatwassers met een duidelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het toestel is een zogenaamde inbouw vaatwasser met een sleepdeursysteem, waardoor deze goed in je keuken past: je profiteert altijd van een naadloze integratie. Deze vaatwasser is onder andere voorzien van halve beladingfunctie, een ruime besteklade en snelle programma’s.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Samsung DW60M6070IB/ET

Wil je de Samsung DW60M6070IB/ET in gebruik nemen? Dan moet je deze eerst correct installeren. Dit doe je met de meegeleverde handleiding en de standaard geleverde aan- en afvoerslang. Deze moeten goed worden aangesloten, zodat je jouw vaatwasmachine goed en veilig gaat gebruiken. Online vind je ook instructievideo’s over de installatie van een vaatwasser, zodat je zeker weet dat je dit goed uitvoert.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: inbouw vaatwasser
  • Energieklasse: E
  • Maximaal geluidsniveau: 44 dB
  • Aantal couverts: 14

Bediening en onderhoud

Deze vaatwasser van Samsung is gemakkelijk te bedienen met het bedieningspaneel aan de bovenzijde van de deur. Hier vind je duidelijke druktoetsen waarmee je een van de 7 beschikbare wasprogramma’s kunt kiezen. De vaatwasser biedt ruimte voor 14 couverts en is ook voorzien van een flexibel bovenrek waarmee je gemakkelijk grote borden of hoge pannen kwijt kunt. Ook kun je de halve belading functie kiezen wanneer je vaatwasser niet helemaal vol is. Dankzij het Express Wash programma was je jouw vaat binnen 60 minuten schoon.

Iedere automatische afwasser is voorzien van een filter en sproeiarmen. Deze vangen vuil en vet op, maar dit kan ook gaan ophopen. Dit zorgt er mogelijk voor dat je vaatwasser minder goed werkt en dat de vaat minder goed schoon wordt. Dit los je op door de vaatwasser goed te onderhouden. Controleer het filter en de sproeiarmen van de Samsung DW60M6070IB/ET om zeker te zijn van een goed werkende vaatwasser en een langere levensduur.

Voor- en nadelen

De Samsung DW60M6070IB/ET heeft verschillende voordelen waar je van profiteert. Dankzij de Express Wash is je vaat binnen 60 minuten schoon: dit is vooral ideaal voor niet al te vuile vaat. Verder kun je bij verschillende programma’s een hygiëne functie inschakelen waarmee de laatste spoelgang wordt verlengd met een hogere temperatuur. Zo worden alle bacteriën en ziektekiemen gedood. Een mogelijk nadeel van deze vaatwasser is de energieklasse. Je maakt gebruik van handige functies zoals de Express Wash en de hygiëne functie, maar dit betekent wel dat je wat meer energie verbruikt, waardoor de Samsung DW60M6070IB/ET energieklasse E heeft.

Conclusie

Met een vaatwasser als de Samsung DW60M6070IB/ET kies je vooral voor gebruiksgemak: je bent altijd verzekerd van schone vaat. Wil je graag een energiezuinige vaatwasmachine? Dan is deze vaatwasmachine wellicht een minder goede keuze.