Salora DWR4200 vrijstaande mini vaatwasser

Ben je op zoek naar een kleine vaatwasser om mee te nemen naar de camping of in je vakantiewoning? Tijdens je vakantie heb je geen zin om af te wassen en daarom is het ideaal om een vaatwasser als de Salora DWR4200 mee te nemen. Dit mini model is compact en ideaal om mee te nemen op reis. Zo kun je altijd en overal profiteren van optimaal gemak en ben je verzekerd van schone vaat. Meer weten over deze Salora vaatwasmachine? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten: van installatie en specificaties tot de voor- en nadelen.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Salora DWR4200 mini camping vaatwasserSalora DWR4200

De Salora DWR4200 is een redelijk goedkope mini vaatwasser die zeer geschikt is om mee te nemen naar de camping of een vakantiewoning. Dit compacte model biedt ruimte voor 2 couverts en heeft 3 wasprogramma’s om uit te kiezen. Op deze manier ben je verzekerd van een handig hulpmiddel voor op vakantie. Onder andere borden, kopjes en bestek kun je kwijt in deze vaatwasmachine.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Salora DWR4200

Bij deze vaatwasser is er geen vaste wateraansluiting nodig. Dit betekent dat je de vaatwasser vrijwel overal kunt plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen is water toe te voegen aan de afwasmachine en deze via het stopcontact te verbinden met stroom. Daarna is de vaatwasser klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: vrijstaande mini vaatwasser
  • Energieklasse: G
  • Maximaal geluidsniveau: 58 dB
  • Aantal couverts: 2

Bediening en onderhoud

Zodra je het water hebt toegevoegd en de vaatwasser van Salora met het stopcontact hebt verbonden, kun je de vaat toevoegen in het uitrijdbare rek. Ook voor bestek is er een apart rekje beschikbaar. Daarna kun je uit 3 programma’s kiezen: eco, intensive en quick. Daarna druk je op start en gaat het programma van start.

De Salora DWR4200 is vooral een automatische afwasmachine die je alleen op vakantie gebruikt, waardoor je deze niet vaak zal hoeven schoon te maken. Na gebruik is het altijd aan te raden om te vaatwasser te controleren op vuil, zodat dit zich niet kan gaan ophopen. Op deze manier behoudt je de goede werking van deze vaatwasser.

Voor- en nadelen

De beste mini vaatwasser heeft verschillende voordelen en dit is ook bij de Salora DWR4200 het geval. Deze vaatwasser is compact en kan overal naartoe worden meegenomen. Het toestel is makkelijk in gebruik en biedt de mogelijkheid om 2 couverts schoon te maken. De eenvoudige installatie en het gemak waarmee je de vaatwasser overal mee naartoe neemt zijn dan ook zeer grote voordelen.

Een mogelijk nadeel van deze Salora vaatwasser is dat het model niet energiezuinig is. Met energieklasse G heeft de vaatwasser de laagst mogelijke klasse. Anderzijds gebruik je de vaatwasser niet vaak, naar alle waarschijnlijkheid alleen op vakantie. Een ander nadeel is mogelijk dat je deze vaatwasmachine niet voor meer dan 2 personen kunt gebruiken.

Conclusie

Staat er binnenkort een vakantie op de planning en heeft het huisje geen vaatwasser? De Salora DWR4200 zorgt er dan voor dat je aan luxe niets hoeft in te leveren en dat je zeker kunt zijn van schone vaat. Ook voor op de camping is dit compacte model een aanrader.