Miele G 7152 SC Vi inbouw vaatwasser

Ben jij op zoek naar een goede vaatwasser van een vooraanstaand merk waarbij je verzekerd bent van kwaliteit? Kijk dan eens naar de Miele G 7152 SC Vi: een kwalitatieve vaatwasser waarbij je niet alleen energie bespaart, maar ook optimaal profiteert van een blinkend schone vaat. Wil je meer weten over deze vaatwasmachine? Hier lees je alle informatie, maar ook de belangrijkste voor- en nadelen.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Miele G 7152 SC ViMiele G 7152 SC Vi inbouw vaatwasmachine

Ben je op zoek naar de beste inbouw vaatwasser voor jouw keuken? Met dit model van de fabrikant kies je voor een vaatwasser die je perfect in je keuken kunt integreren. Deze inbouw vaatwasser zorgt ervoor dat je vaat mooi schoon wordt gemaakt, maar vervolgens ook goed wordt gedroogd, zonder dat je hierbij extra energie verbruikt. Deze vaatwasmachine behoort wel tot de duurdere afwasmachines in het segment van Miele, maar daar krijg je ook veel kwaliteit voor terug.

In de doos

  • Miele G 7152 SC Vi
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Miele G 7152 SC Vi

De Miele G 7152 SC Vi is een inbouw vaatwasser. Je moet zelf de automatische afwasmachine in de nis plaatsen en deze ook aansluiten op de waterleiding. Je krijgt hiervoor de nodige slangen meegeleverd. Ook krijg je een handleiding geleverd bij je bestelling. Hierin staat beschreven hoe je de installatie moet uitvoeren. Daarnaast vind je online handige instructievideo’s waarin de installatie goed staat uitgelegd.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: Inbouw
  • Energieklasse: C (oud: A+++)
  • Maximaal geluidsniveau: 43 dB
  • Bouwkwaliteit: Topklasse
  • Aantal couverts: 14

Bediening en onderhoud

Het is vrij eenvoudig om deze inbouw vaatwasser van Miele in gebruik te nemen. Deze vaatwasser heeft een bedieningspaneel aan de bovenzijde. Hierin kun je onder andere het gewenste programma aanklikken en vervolgens de vaatwasmachine aanzetten. Wil je dat de vaatwasser pas later op de dag of avond aangaat? Dan kun je ook kiezen voor startuitstel. Qua vaatwasser onderhoud hoef je niet heel veel te doen aan deze vaatwasser. De vaatwasser heeft in de eerste plaats een topklasse bouwkwaliteit en dit betekent dat je verzekerd kunt zijn van goede kwaliteit. Toch is het belangrijk om de afwasmachine af en toe goed te reinigen. Kies hiervoor het programma machinereiniging of maak zelf de filters en sproeiarmen schoon.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van deze vaatwasmachine? In de eerste plaats is deze vaatwasser zeer energiezuinig met energieklasse C: je bent er hiermee verzekerd dat je kunt besparen op je energierekening. Daarnaast heeft deze inbouw vaatwasser een geluidsniveau van 43 dB en is hiermee zeer stil. Ook heeft de Miele G 7152 SC Vi een sneller en beter droogresultaat doordat de vaatwasser aan het einde van een wasprogramma automatisch zal openen. Een mogelijk nadeel van het toestel is dat deze niet via een app te bedienen is. Aangezien de vaatwasser wel tot de duurdere modellen behoort, is dit misschien een nadeel. Het model is niet voor een ieder aan te schaffen.

Conclusie

Is het aanschaffen van de Miele G 7152 SC Vi dan wel een goede keuze? Met deze stille inbouw vaatwasmachine ben je verzekerd van de kwaliteit die je van Miele kunt verwachten. De vaatwasser heeft verschillende extra functies en zorgt voor een schone vaat die ook zeer snel gedroogd wordt. Ook zou je kunnen kijken naar de G 7150 Vi.