Miele G 7150 Vi inbouw vaatwasser

Er zijn nauwelijks meer huishoudens waar geen vaatwasser in de keuken staat. Steeds meer mensen zien het nut en gemak in van een vaatwasser. Vaatwassers zijn er in allerlei soorten en maten en je kunt dan ook altijd een model kiezen die aan jouw wensen voldoet. Met de Miele G 7150 Vi kies je voor een zeer zuinige vaatwasser met tal van handige extra’s. Meer weten? Hier lees je alle belangrijke informatie over deze vaatwasser en kun je aan de hand hiervan bepalen of je dit model afwasser wilt aanschaffen.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Miele G 7150 ViMiele G 7150 Vi vaatwasmachine inbouw

De Miele G 7150 Vi is een vaatwasser van Miele en dit betekent dat je verzekerd kunt zijn van kwaliteit. Miele heeft een goede reputatie als het gaat om vaatwassers en ook met dit model kies je voor een vaatwasmachine van topklasse bouwkwaliteit. Je bent niet alleen verzekerd van energiezuinigheid, maar ook van andere extra’s die het gebruik van deze vaatwasser extra aantrekkelijk maken.

In de doos

  • Miele G 7150 Vi
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Miele G 7150 Vi

Met deze Miele G 7150 Vi kies je voor een inbouw vaatwasser. Wanneer je de vaatwasser krijgt geleverd kun je zelf aan de slag gaat met het installeren. Je moet de vaatwasmachinein de nis plaatsen, maar ook aansluiten op de waterleiding. Hoe je dit precies moet doen staat duidelijk aangegeven in de handleiding die je standaard meegeleverd krijgt.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: Inbouw
  • Energieklasse: C (oud: A+++ -10%)
  • Maximaal geluidsniveau: 44 dB
  • Bouwkwaliteit: Topklasse
  • Aantal couverts: 13

Bediening en onderhoud

Hoe werkt de bediening van de Miele vaatwasser? Om het apparaat te kunnen bedienen, gebruik je het handige bedieningspaneel aan de bovenzijde van de deur. Via dit bedieningspaneel kun je niet alleen het gewenste programma kiezen en de vaatwasser starten, maar ook kiezen voor startuitstel wanneer je wilt dat de afwasmachine later begint met een programma. Als het gaat om onderhoud van het apparaat, dan is het belangrijk om te weten dat je deze af en toe moet reinigen. De vaatwasser heeft een topklasse bouwkwaliteit, maar het is alsnog belangrijk om eens in de zoveel tijd het programma machinereiniging te kiezen, zodat de vaatwasser van binnenuit kan reinigen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de filters en sproeiarmen te reinigen.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van deze vaatwasser is dat je kiest voor energiezuinigheid. De Miele G 7150 Vi heeft een energieklasse C en is hiermee zeer zuinig. Een ander belangrijk voordeel is dat de vaatwasser is voorzien van binnenverlichting. Dit betekent dat je altijd inzicht hebt in het in- en uitruimen van de automatische afwasser. Ook opent de vaatwasser aan het einde van een programma om de vaat zo sneller en beter te laten drogen. Een mogelijk nadeel van het toestel is dat het model met een geluidsniveau van 44 dB wat meer geluid maakt dan andere modellen van Miele. Ook heeft deze vaatwasser geen automatische wasmiddeldosering.

Conclusie

De Miele G 7150 Vi is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een goede en betrouwbare vaatwasser van Miele. Je kunt rekenen op de kwaliteit van het merk en daarnaast kies je met dit model ook voor veel gemak. Een van de beste inbouw vaatwassers van dit moment. Een ander model wat het overwegen waar is is de G 7152 SC Vi.