Miele G 5277 SC Vi XXL inbouw vaatwasser

Ben je op zoek naar een goede vaatwasser? Wanneer je graag verzekerd wilt zijn van kwaliteit is een vaatwasmachine van Miele een van je mogelijkheden. De vaatwassers van dit merk staan bekend om de hoge kwaliteit en de hoge functionaliteit. Zo maak je het gebruik van een afwasmachine nog aangenamer en makkelijker. Onder andere de Miele G 5277 SC Vi XXL is een van je mogelijkheden waarvoor je kunt kiezen. Meer weten over dit model? Hier ben je op de juiste plek voor de belangrijkste informatie over dit model.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Miele G 5277 SC Vi XXLMiele G 5277 SC Vi XXL inbouw vaatwasser

Met de Miele G 5277 SC Vi XXL automatische afwasmachine kies je voor een goede inbouw vaatwasser met een lange levensduur. Dit komt onder andere door de topklasse bouwkwaliteit, zoals de meeste vaatwassers van Miele hebben. Daarnaast ben je ook verzekerd van een vaatwasmachine waar functionaliteit en flexibiliteit centraal staan: de handige en verstelbare lades bieden veel inruim-mogelijkheden. Ideaal voor grotere huishoudens of wanneer je regelmatig veel afwas te doen hebt.

In de doos

  • Miele G 5277 SC Vi XXL
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de vaatwasser

Omdat je met dit type van de fabrikant een inbouw vaatwasser kiest, moet je deze zelf in de nis plaatsen en vervolgens ook aansluiten op de waterleiding. De installatie van deze vaatwasser staat uitgebreid beschreven in de handleiding die je meegeleverd krijgt, zodat je hiermee zelf aan de slag kunt gaan.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: Inbouw
  • Energieklasse: C (oud: A+++)
  • Maximaal geluidsniveau: 45 dB
  • Bouwkwaliteit: Topklasse
  • Aantal couverts: 14

Bediening en onderhoud

Je hebt de bediening van deze vaatwasmachine snel onder de knie. Via het bedieningspaneel van de vaatwasser kun je gemakkelijk en snel een van de beschikbare programma’s kiezen en vervolgens op start drukken. Eerst dien je nog zelf het afwasmiddel toe te voegen. Wil je liever dat een programma later van start gaat? Gebruik dan startuitstel. Daarnaast is het niet lastig om de afwasmachine te onderhouden. Deze automatische afwasser heeft een topklasse bouwkwaliteit en kan wel tegen een stootje. Toch is het slim om de vaatwasser af en toe te reinigen: controleer met name de sproeiarmen en filters. Deze kunnen sneller verstopt raken door etensresten en daardoor kan de vaatwasser minder goed gaan werken. Je doet er dus goed aan om deze onderdelen regelmatig te reinigen.

Voor- en nadelen

De hoge energieklasse is een van de grootste voordelen van de Miele G 5277 SC Vi XXL. Energiezuinigheid wordt steeds belangrijker en met deze vaatwasser kies je voor een van de moderne en zuinige modellen. Verder is het een groot voordeel dat de vaatwasser plaats biedt voor 14 couverts: je kunt in één keer veel vaat kwijt. Tot slot is het ook een groot voordeel dat de vaatwasser beschikt over een SensorDry functie. Hiermee wordt de belading van de vaatwasmachine gecontroleerd en wordt hier het programma op aangepast. Een nadeel van het toestel is dat je met deze vaatwasser niet kunt zien hoe lang het nog duurt voordat een programma ten einde is gekomen. Dit moet je zelf bijhouden.

Conclusie

De Miele G 5277 SC Vi XXL is een vaatwasser die op alle vlakken tot de top behoort: de energiezuinigheid, de functionaliteit en de flexibiliteit. Het enige wat nog ontbreekt zijn de technologische snufjes, zoals bediening met app. Ben je op zoek naar een smalle inbouw vaatwasser, dan is de Miele G 5640 SCi BRWS misschien wel de beste vaatwasser voor jou.