Miele G 5077 SC Vi XXL inbouw vaatwasser

Ga je een nieuwe vaatwasser kopen, dan heb je heel wat mogelijkheden. Er zijn niet alleen verschillende merken, maar ook meerdere modellen met diverse extra functies. Tegenwoordig zijn veel vaatwasser zeer geavanceerd en heb je de mogelijkheid om zeer moderne apparaten aan te schaffen. Wil je simpelweg een degelijke vaatwasmachine die aan de belangrijkste eisen voldoet en die lang meegaat? Dan is de Miele G 5077 SC Vi XXL wellicht de juiste keuze voor jou. Hier lees je alle belangrijke informatie over deze vaatwasser.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Miele G 5077 SC Vi XXLMiele G 5077 SC Vi XXL inbouw vaatwasser

Wanneer je op zoek gaat naar een kwalitatieve vaatwasser is het heel goed mogelijk dat je uitkomt bij Miele. Dit merk staat hoog aangeschreven als het gaat om de kwaliteit van vaatwassers. En hoewel Miele vaatwassers, zoals de Miele G 5077 SC Vi XXL, gemiddeld gezien duurder zijn dan veel vergelijkbare modellen, kun je er wel vanuit gaan dat je kiest voor kwaliteit. Ook dit model is een afwasmachine van topklasse bouwkwaliteit die lang meegaat.

In de doos

  • Miele G 5077 SC Vi XXL
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Miele G 5077 SC Vi XXLS

Wil je een vaatwasser in de keuken integreren? Zodra je het apparaat geleverd krijgt, zitten hier gelijk ook de nodige installatiematerialen bij, evenals de aanvoer- en afvoerslang. Ook krijg je altijd een handleiding meegeleverd, waarin staat wat je moet doen.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: Inbouw
  • Energieklasse: E (oud: A++)
  • Maximaal geluidsniveau: 45 dB
  • Bouwkwaliteit: Topklasse
  • Aantal couverts: 14

Bediening en onderhoud

Het is erg gemakkelijk om deze inbouw vaatwasmachine van Miele in gebruik te nemen. Deze vaatwasser heeft, net als alle andere vaatwassers, een overzichtelijk bedieningspaneel. Bij dit huishoudelijke apparaat zit het paneel aan de bovenzijde van de deur. Zodra je de deur opentrekt kun je gemakkelijk en snel een programma kiezen en vervolgens op start drukken. Het is daarnaast ook mogelijk om voor startuitstel te kiezen.

Hoe moet je de Miele G 5077 SC Vi XXL onderhouden? Hoewel de inbouw vaatwasmachine een topklasse bouwkwaliteit heeft, betekent dit niet dat je niets aan onderhoud hoeft te doen. Je doet er dan ook goed aan om regelmatig de sproeiarmen en filters te controleren, zodat je er zeker van kunt zijn dat de vaatwasser goed blijft werken. Hoe beter je de vaatwasser onderhoud, hoe langer je er gebruik van kunt maken.

Voor- en nadelen

Als belangrijkste voordeel heeft dit type dat de bouwkwaliteit topklasse is. Je bent hiermee verzekerd van een goede vaatwasser die langer meegaat dan modellen met een basis- of middenklasse bouwkwaliteit. Verder biedt de inbouw vaatwasser ruimte aan 14 couverts en kun je dus veel vaat kwijt. De beladingssensor in de vaatwasser past het water- en energieverbruik aan op de hoeveelheid vaat. Zo verbruik je nooit meer dan nodig. Het toestel heeft geen ventilatie-droogtechniek voor een sneller en beter droogresultaat en dit is dan ook een nadeel. Ook beschikt deze vaatwasser niet over een programma machinereiniging: veel andere vergelijkbare modellen hebben dit programma wel. Met energieklasse E is deze vaatwasser ook niet de meest energiezuinige vaatwasmachine van dit moment.

Conclusie

Wanneer je graag een goede inbouw vaatwasser wilt aanschaffen met een lange levensduur is de Miele G 5077 SC Vi XXL een goede optie. Vind je bepaalde extra functies belangrijk, zoals automatisch drogen of een hoge energieklasse? Dan kun je ook nog verder kijken naar andere modellen van Miele zoals de Miele G 5222 BRWS vrijstaande vaatwasmachine.