Miele G 5022 SC CLST inbouw vaatwasser

Op zoek naar een goede inbouw vaatwasser? Wanneer je zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan de vaat en wanneer je er zeker van wilt zijn dat deze goed schoon wordt, is het slim om een goede vaatwasser aan te schaffen. Er zijn heel wat merken en soorten waar je uit kunt kiezen en de Miele G 5022 SC CLST is hier een van. Wat voor vaatwasser is de dit model en wat zijn de belangrijkste voordelen? Dat lees je hier.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Miele G 5022 SC CLST

Met de Miele G 5022 SC CLST kies je voor een inbouw vaatwasser die je perfect in jouw keuken kunt integreren. De vaatwasmachine is gemaakt voor functionaliteit, een eigenschap dat bij Miele hoog in het vaandel staat. Met dit model heb je niet alleen veel functionaliteit, maar ook hoge flexibiliteit, onder andere met de 3D-besteklade. Verder is deze vaatwasser ideaal wanneer je graag wilt besparen op je energierekening.

In de doos

  • Miele G 5022 SC CLST
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Miele G 5022 SC CLST

Hoe moet je deze vaatwasser installeren? Het is belangrijk om hierbij de handleiding bij de hand te houden, omdat hierin staat beschreven hoe je te werk moet gaan. De automatische afwasser moet niet alleen goed in de nis worden geplaatst, maar ook aangesloten worden op de waterleiding.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: Vrijstaand
  • Energieklasse: E (oud: A++)
  • Maximaal geluidsniveau: 45 dB
  • Bouwkwaliteit: Topklasse
  • Aantal couverts: 13

Bediening en onderhoudMiele G 5022 SCi CLST inbouw vaatwasser

Het is vrij eenvoudig om deze inbouw vaatwasser te bedienen. Aan de voorzijde van de vaatwasmachine zit een bedieningspaneel. Hier kun je niet alleen het gewenste programma kiezen, maar ook startuitstel kiezen. Hiermee zorg je ervoor dat een programma later begint. Dit model betreft een afwasmachine met topklasse bouwkwaliteit en dit betekent dat het apparaat wel tegen een stootje kan. Maar dit betekent niet dat je niets aan onderhoud hoeft te verrichten. Ook bij deze vaatwasser is het belangrijk om de sproeiarmen en filters eens in de zoveel tijd te controleren. Etensresten kunnen gemakkelijk vast gaan zitten, waardoor de vaatwasser mogelijk minder goed werkt.

Voor- en nadelen

Wat zijn grote voordelen van de vaatwasmachine? In de eerste plaats is de topklasse bouwkwaliteit een groot voordeel: hiermee weet je zeker dat je vaatwasser een langere levensduur heeft. Verder heeft het toestel ook een intensief programma voor wanneer je vaat extra heet gewassen moet worden. Tot slot is ook de startuitstel een extra handige functie, zodat je gebruik kunt maken van de voordelige energietarieven. Heeft het toestel dan ook nadelen? Met energieklasse E behoort deze inbouw vaatwasmachine niet tot de meeste energiezuinige modellen die Miele op de markt heeft gebracht.

Conclusie

Wanneer je graag een betaalbare vaatwasser wilt aanschaffen die aan de belangrijkste eisen voldoet, is de Miele G 5022 SC CLST een prima keuze. Wil je graag een meer geavanceerde vaatwasser met de nieuwste technologische ontwikkelingen en extra’s? Dan kun je wellicht op zoek gaan naar een andere vaatwasser zoals de Miele G 5272 SC Vi.