Inventum VVW5520 mini vaatwasser

Wellicht ga je verhuizen en wil je graag een vaatwasser in de keuken. Maar het is ook mogelijk dat je huidige vaatwasser het heeft begeven en je een nieuwe wilt aanschaffen. In beide gevallen ga je op zoek naar een kwalitatief model waar je lange tijd van profiteert. Hecht je vooral veel waarde aan een lagere prijs? Op deze pagina lees je alles over de Inventum VVW5520: een betaalbare mini vaatwasser van het merk Inventum. Ontdek hier de complete productbeschrijving zodat het makkelijker wordt om jouw keuze te maken.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Inventum VVW5520 mini vaatwasserInventum VVW5520

De Inventum VVW5520 is een compacte vaatwasser, vooral geschikt voor kleinere huishoudens. Dit vrijstaande model heeft ruimte voor 6 couverts en is hiermee een van de mini vaatwassers die jij kunt aanschaffen voor je woning. De vaatwasser is voorzien van 6 programma’s waarmee je altijd het gewenste programma voor je vaat kiest. Deze afwasmachine van Inventum neemt weinig ruimte in beslag dankzij de breedte van slechts 55 centimeter en de hoogte van 44 centimeter.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Inventum VVW5520

Het is belangrijk om je vaatwasser goed te installeren, zodat je zeker weet dat je optimaal gebruik gaat maken van je nieuwe aankoop. De vaatwasser moet middels de watertoevoerklep en watertoevoer aansluiting geïnstalleerd worden. In de meegeleverde handleiding staat aangegeven welke stappen je moet ondernemen om deze vaatwasser te installeren.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: vrijstaande mini vaatwasser
  • Energieklasse: F
  • Maximaal geluidsniveau: 49 dB
  • Aantal couverts: 6

Bediening en onderhoud

De bediening van een mini vaatwasser als de Inventum VVW5520 werkt vrijwel hetzelfde als een normaal model. Aan de voorzijde van de deur zit een bedieningspaneel waarmee je het gewenste programma kiest. Je hebt de keuze uit 6 programma’s, waaronder een eco programma en een hygiëne programma. De vaatwasser is ook geschikt voor halve belading en daarnaast maak je handig gebruik van startuitstel wanneer nodig. De waarschuwingslampjes van deze vaatwasser gaan branden als je zout of glansspoelmiddel moet bijvullen. Echter ook de beste mini vaatwasser moet goed onderhouden worden. Zorg ervoor dat je de vaatwasmachine eens in de zoveel tijd goed aan de binnenkant reinigt. Op deze manier ben je verzekerd van een langere levensduur en maak je optimaal gebruik van je vaatwasser.

Voor- en nadelen

De Inventum VVW5520 heeft als belangrijkste voordeel dat het model zeer compact is, waardoor je deze gemakkelijk overal kwijt kunt, ook als je beperkte ruimte hebt. Verder is de vaatwasser voorzien van handige programma’s en heb je veel mogelijkheden voor je vaat. Je kunt ook kiezen voor startuitstel van 2,4,6 of 8 uur. Ook heeft het toestel de beschikking over aquastop, een goede beveiliging van je watertoevoer bij lekkage. Maar heeft deze automatische afwasser dan ook nadelen? Een duidelijk nadeel is de beperkte ruimte voor couverts: wanneer je zoekt naar een betaalbare vaatwasser is de Inventum VVW5520 een goede keuze, maar je levert wel in op ruimte. Deze vaatwasser is vooral de beste keuze wanneer je niet veel ruimte hebt of wanneer er sprake is van een klein huishouden.

Conclusie

Wil jij profiteren van een afwasmachine, maar heb je niet veel ruimte of wil je hier niet teveel geld aan uitgeven? Een model als de Inventum VVW5520 is dan de perfecte keuze. Deze mini vaatwasser is ideaal voor kleine huishoudens en is gemakkelijk in gebruik.