Inventum vaatwasser

Bekijk en bestel direct een Inventum vaatwasmachine

Inventum vaatwasser

  • Betaalbare vaatwassers
  • De belangrijkste programma’s beschikbaar
  • Nederlands bedrijf met rijke geschiedenis

Inventum vaatwasser – Nederlands merk met rijke geschiedenis

Inventum vaatwasser - VVW7080BS+++ vrijstaande vaatwasserInventum is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat in 1908 werd opgericht door Alexander Vosmaer. Het bedrijf was de eerste in Nederland die kleine huishoudelijke apparatuur maakte. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds werkzaam op dit gebied. Ook op het gebied van vaatwassers is Inventum al een aantal jaar actief. Het bedrijf staat vooral bekend om de betaalbare vaatwassers die het aanbiedt. De meeste modellen zijn dan ook niet duurder dan €500 en hiermee behoren de vaatwassers tot de goedkopere modellen in het segment. Toch betekent dit niet dat je minder kwaliteit kunt verwachten. Ook de vaatwassers van dit merk zorgen ervoor dat jouw vaat weer volledig schoon wordt.

Ben je op zoek naar een degelijke en betaalbare vaatwasser? Dan is het zeker slim om naar de modellen van de fabrikant te kijken. De Inventum vaatwasmachines zijn voorzien van de belangrijkste basisfuncties die je nodig hebt om een vaat schoon te krijgen. Je kunt bij de afwasmachines kiezen uit verschillende standen, en daarnaast heb je ook de keuze uit zowel inbouw als vrijstaande modellen (bijvoorbeeld de VVW7040BS++, VVW7040S++, Inventum VVW5520 en de VW7080BS+++). Het is heel goed mogelijk om een betaalbare Inventum vaatwasser te vinden waarbij je ook kunt profiteren van prima kwaliteit. De vaatwassers staan niet bekend om de vele programma’s en uitgebreide extra functies. Bij de fabrikant krijg je precies wat je nodig hebt om een vaat makkelijk en snel te reinigen.

Wat zijn de voordelen van Inventum vaatwassers?

Een groot voordeel van de Inventum vaatwassers is dat je kunt profiteren van een prima kwaliteit voor een goede prijs. Daarnaast lever je nauwelijks in op extra functies waar je veel gebruik van kunt maken. De vaatwasmachines hebben genoeg ruimte, zijn geruisloos en hebben een minimum aan water- en energieverbruik. Ook met een Inventum vaatwasser profiteer je van veel gemak en veel snelheid. Het is bij een merk als Inventum ook mogelijk om te kiezen uit een breed assortiment van de beste vaatwassers. Dit zorgt ervoor dat je altijd een geschikt model kunt vinden die aan jouw wensen voldoet. In het assortiment van Inventum kun je onder andere voor extra smalle vaatwassers kiezen, zoals de Inventum VVW7045++ of de IVW4508A. Deze vaatwasser heeft een breedte van 45 centimeter en is daardoor gemakkelijk te integreren in een keuken waar minder ruimte beschikbaar is. Een standaard vaatwasser van 60 centimeter is ook verkrijgbaar. De IVW7040++ is hier een voorbeeld van.

Hoe werkt een vaatwasser van Inventum?

Het is erg gemakkelijk om gebruik te maken van een vaatwasser van Inventum. Zodra je de vaat hebt verzameld kun je de afwasmachine openen en de vaat erin plaatsen. Er zijn speciale bakken voor het bestek. Zodra je de vaatwasser vol hebt, kun je het geschikte wasmiddel toevoegen. Hiervoor is een speciale opening in de vaatwasser. De volgende stap is het uitkiezen van een programma. Bij verschillende vaatwassers van de producent zit een ECO-stand waarmee je zo min mogelijk water verbruikt. Zodra je een programma hebt gekozen kun je op start drukken. Als de vaatwasser klaar is kun je de schone vaat in de kast zetten. Een goede vrijstaand model is bijvoorbeeld de VVW7020 vrijstaande vaatwasser.

Speciale functies van een Inventum vaatwasmachine

Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een goedkope smalle vaatwasser van Inventum, dan profiteer je van verschillende speciale functies. Zo hebben bijna alle vaatwassers de energieklasse A+++. Verder hebben alle vaatwassers ook Aquastop. Dit is een functie waarmee je wateroverlast vaarwel zegt: bij een lekkage zal het systeem de watertoevoer automatisch afsluiten. Een andere handige functie van de Inventum afwasmachines is de uitgestelde startfunctie. Hiermee kun je instellen dat de vaatwasser op een later tijdstip begint. Verder zijn er vaatwassers van het merk, zoals de Inventum VVW7040++, waarmee je de halve belading functie kunt gebruiken. Het programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid. Hiermee bespaar je tijd, water en energie.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wil je een vaatwasser kopen en ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een Inventum vaatwasser? Dan is het goed om eerst te kijken naar de mogelijkheden en de aandachtspunten, voordat je een aankoop doet. Middels het vergelijken van vaatwasmachines weet je zeker dat je een vaatwasmachine kiest waar je lange tijd van kunt profiteren. Kijk goed naar de ruimte die beschikbaar is en de beschikbare Inventum vaatwassers: kies voor een vaatwasser die zeker goed past in jouw keuken. Daarnaast is het slim om te letten op functies en handige extra’s die een vaatwasser te bieden heeft. Hoe belangrijk vind je dit? Er zijn ook veel degelijke en betaalbare modellen zonder al te veel poespas beschikbaar. De belangrijkste gegevens over de Inventum afwasmachines in één oogopslag:

  • Aquastop functie bij lekkage
  • Veel modellen met kinderbeveiliging
  • Alle vaatwassers hebben een ECO-stand