Hendi vaatwasser K50

Op zoek naar een professionele vaatwasser? Wanneer je een eigen bedrijf hebt is het wel zo prettig om voor een goede en kwalitatieve vaatwasser te kiezen. Onder andere voor horeca is dit onmisbaar, maar er zijn ook tal van andere bedrijven waarbij je er goed aan doet om een professionele vaatwasser aan te schaffen. Onder andere de Hendi vaatwasser K50 is een van je mogelijkheden. Lees hier alle informatie over deze vaatwasser en ontdek of deze uitvoering voor jouw bedrijf de beste keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Hendi K50 vaatwasserHendi vaatwasser K50

De Hendi K50 vaatwasser is een professionele vaatwasser die is voorzien van een wasmiddelpomp. De vaatwasser is te gebruiken voor het afwassen van alle vaat: van borden en bestek tot glazen, kopjes en dienbladen. Het is hiermee vooral een goede vaatwasser om te gebruiken in de horeca. De Hendi vaatwasser K50 is voorzien van meerdere sproeiers en sproeiarmen die zorgen voor een grondige reiniging.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding
  • Mand voor glazen, borden, en bestek
  • Dispense voor glansspoelmiddel

Installatie van de Hendi K50 vaatwasser

Een professionele vaatwasmachine dient correct geïnstalleerd te worden alvorens deze in gebruik wordt genomen. Met de duidelijke handleiding is het goed mogelijk om de vaatwasser goed te installeren. Hierin staat beschreven welke stappen je moet ondernemen. De installatie van deze vaatwasser kun je ook overlaten aan professionals. Het verschilt per aanbieder of hier kosten aan verbonden zijn.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: professionele vaatwasser
  • Tankinhoud: 35 liter
  • Boiler capaciteit: 6 liter
  • Gewicht: 57 kg

Bediening en onderhoud

Het is vrij eenvoudig om deze afwasmachine te bedienen. Door de dubbelwandige deur te openen is het mogelijk om de vaat in te ruimen. Er is ruimte voor zowel borden en glazen als bestek en dienbladen. Daarna druk je op start en zal de vaatwasser gaan beginnen. Dankzij de spoelwatertemperatuur van 85 graden kun je er zeker van zijn dat de vaat goed schoon wordt en dat je dit snel weer kunt gebruiken voor nieuwe klanten.

Het is belangrijk om de automatische afwasser goed te onderhouden: zo blijft de vaat schoon worden en profiteer je ook van een langere levensduur. Ook de Hendi vaatwasser K50 moet goed schoongemaakt worden: kies eens in de zoveel tijd voor een schoonmaakbeurt of zet de vaatwasser aan zonder vaat. Op deze manier kan de machine van binnenuit reinigen.

Voor- en nadelen

Welke voordelen heeft het toestel? Deze afwasmachine is ideaal voor professioneel gebruik vanwege de ruimte, de capaciteit en de waskwaliteit. Je kunt de vaatwasser dan ook perfect gebruiken in de horeca. De vaat wordt goed en snel gereinigd waarna je alles weer kunt gebruiken. Het is daarnaast belangrijk om te controleren of er genoeg ruimte beschikbaar is. De Hendi K50 vaatwasser heeft 370 mm ruimte nodig om volledig te kunnen openen. Controleer van tevoren of dit mogelijk is, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Conclusie

Op zoek naar een nieuwe vaatwasser voor professioneel gebruik? Dan is de Hendi vaatwasser K50 zeker een aanrader. Deze wasmachine biedt veel ruimte en zorgt daarnaast voor een snel en zeer schoon resultaat, dankzij de hoge temperatuur en de vele sproeiarmen. Deze vaatwasser is een goede keuze voor op kantoor of in de horeca. Ook interessant is de Hendi glazenspoelmachine K40.