Hendi glazenspoelmachine K40

In je zoektocht naar een professionele vaatwasmachine kom je heel wat mogelijkheden tegen. Een van je opties is een goede glazenspoelmachine waarmee je glazen binnen korte tijd zeer grondig reinigt, zodat ze van alle bacteriën en ziektekiemen verlost worden. De Hendi glazenspoelmachine K40 is een van je mogelijkheden. Meer weten over deze glazenspoelmachine? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten en is het nog makkelijker om te bepalen of dit model voor jouw bedrijf de juiste keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Hendi glazenspoelmachine K40Hendi glazenspoelmachine K40

De Hendi glazenspoelmachine K40 is een professionele vaatwasser die geschikt is voor het reinigen van glazen. De vaatwasmachine is geheel gemaakt van RVS en heeft in hoogte verstelbare poten. De Hendi K40 is voorzien van een boiler en een verwarmingselement in de watertank. Met een waswatertemperatuur van 62 graden en een spoelwatertemperatuur van 85 graden worden glazen maar ook kopjes, borden en dienbladen goed gereinigd.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Handleiding

Installatie van de Hendi glazenspoelmachine K40

Het huishoudelijke apparaat moet eerst goed geïnstalleerd worden voordat je hier gebruik van kunt maken. Je krijgt dan ook een waterslang meegeleverd die je nodig hebt voor de aansluiting aan de watertoevoer. Met de meegeleverde handleiding is het nog makkelijker om zelf aan de slag te gaan. je kunt er ook voor kiezen om de afwasmachine te laten installeren.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: professionele vaatwasser
  • Tankinhoud: 17 liter
  • Boiler capaciteit: 3,5 liter
  • Gewicht: 39 kg

Bediening ven onderhoud

Deze Hendi vaatwasser is vrij makkelijk te bedienen. Open eerst de dubbelwandige deur om de vaat in de cabine te plaatsen. Dit type vaatwasser is vooral bedoeld voor glazen, maar er kan ook ander bestek in worden geplaatst. Daarna druk je op start om het programma te laten beginnen. Dankzij de spoelwatertemperatuur van 85 graden kun je er zeker van zijn dat de vaat goed schoon wordt. Daarbij is goed vaatwasser onderhoud belangrijk: zo blijft de vaat schoon worden en profiteer je ook van een langere levensduur. Ook de Hendi glazenspoelmachine K40 moet goed schoongemaakt worden. Maak de cabine eens in de zoveel tijd schoon of zet het toestel aan zonder vaat. Zo reinigt deze van binnenuit en kun je weer zorgeloos gebruik maken van deze professionele vaatwasser.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Hendi glazenspoelmachine K40 is de mogelijkheid om glazen zeer grondig schoon te maken. Bacteriën en andere ziektekiemen worden gedood dankzij de hoge temperatuur van het spoelwater. Daarnaast krijg je handige accessoires geleverd zoals een korf en bestekmand waar je veel in kwijt kunt. De professionele uitvoering van deze glazenspoelmachine is een belangrijke reden om dit model in je restaurant of bar te plaatsen.

Het toestel heeft als nadeel dat de deur helemaal open geklapt moet worden om de vaat erin te kunnen doen. Zorg er daarom voor dat er genoeg ruimte beschikbaar is om dit te doen. De deur heeft 325 mm nodig om volledig te kunnen openen: houd hier rekening mee.

Conclusie

In je zoektocht naar een professionele vaatwasser is de Hendi glazenspoelmachine K40 zeker een aanrader. Hiermee maak je glazen en kopjes goed schoon, maar is het ook mogelijk om andere vaat te reinigen, zoals borden en bestek. De Hendi glazenspoelmachine K40 is een aanwinst voor ieder restaurant. Check anders ook eens de Hendi vaatwasser K50.