Goedkope smalle vaatwasser Top 4 van dit moment

Wanneer je op zoek bent naar de beste smalle vaatwasser, is het altijd slim om van tevoren een budget te bepalen. Je hoeft niet altijd de hoofdprijs te betalen voor een goede vaatwasser, er zijn ook goedkope modellen beschikbaar. Een van de manieren om een betaalbare smalle vaatwasser aan te schaffen is door hier de Top 4 goedkope smalle vaatwassers van dit moment te bekijken. Op deze manier weet je niet alleen wat je mogelijkheden zijn, maar kun je ook eenvoudig en snel een vergelijking maken. Zo kies je altijd een smalle vaatwasmachine die niet alleen aan je wensen voldoet, maar die ook binnen je budget past.

Bekijk en bestel direct goekope smalle vaatwassers

De voordelen van een goedkope smalle vaatwasser

Het belangrijkste voordeel van een goedkope smalle vaatwasser is natuurlijk dat je hiermee veel geld kunt besparen. Het is niet altijd zo dat je inlevert op kwaliteit. Een goedkope smalle vaatwasser heeft een basisklasse of middenklasse bouwkwaliteit en veel duurdere modellen hebben een topklasse bouwkwaliteit. Hoe beter de bouwkwaliteit, hoe langer de levensduur van de vaatwasser. Met het juiste onderhoud ben je ook in staat om een goedkope smalle vaatwasser lang te gebruiken. Verder hebben veel duurdere modellen uitgebreide functies en mogelijkheden: hier heb je lang niet altijd evenveel baat bij. Je kies met een goedkope smalle vaatwasser voor een degelijk model die doet wat het moet doen.

1: Whirlpool WSFC 3M17 X

Goedkope smalle vaatwasser - Whirlpool WSFC 3M17 XOp dit moment is de Whirlpool WSFC 3M17 X de nummer 1 goedkope smalle vaatwasser. Je kiest hiermee voor een degelijk model die van de belangrijkste basisfuncties is voorzien. De vaatwasser heeft daarnaast ook een zeer ruime inhoud van 10 couverts: dit is zeer ruim voor een smalle vaatwasser. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van handige functies zoals de halve belading. Hiermee verbruik je veel minder water en energie wanneer je een halve vaat wilt schoonmaken. Daarnaast maak je makkelijk gebruik van de resttijdindicatie, die aangeeft hoe lang een programma nog duurt. Met de Whirlpool WSFC 3M17 X kies je voor een goede en betrouwbare vaatwasser met een middenklasse bouwkwaliteit.

Een mogelijk minpunt is dat deze goedkope smalle vaatwasser met energieklasse F niet tot de meest energiezuinige afwasmachines behoort. Toch kun je dankzij de halve belading functie water en energie besparen. Deze vrijstaande vaatwasser kan overal in je woning geplaatst worden, mits de juiste aansluitingen aanwezig zijn. De vaatwasser is daarnaast extra geschikt voor grote potten en pannen, wijnglazen en en halve vaat. De belangrijkste specificaties van de Whirlpool WSFC 3M17 X:

 • Bouwkwaliteit: middenklasse
 • Geluidsniveau: 47 dB
 • Aantal couverts: 10
 • Aantal programma’s: 7

2: Whirlpool WSFO 3T223 P

Whirlpool WSFO 3T223 P vrijstaande vaatwasserEen betaalbare vaatwasser aanschaffen? De Whirlpool WSFO 3T223 P is in dit geval een van je opties. Deze smalle vaatwasser is betaalbaar, maar je kiest ook voor een betrouwbaar apparaat die van alle belangrijke basisfuncties is voorzien. Er zijn een aantal voordelen waar je bij deze vaatwasser van kunt profiteren. In de eerste plaats heb je ruimte voor maar liefst 10 couverts, de meeste smalle vaatwassers hebben ruimte voor 9 couverts. Het is dus goed mogelijk om makkelijk en snel vaat te reinigen van je avondeten of een etentje met vrienden. De Whirlpool WSFO 3T223 P kiest automatisch de juiste instellingen voor je vaat, waardoor je nooit onnodig teveel water en energie verbruikt.

Verder is deze Whirlpool vaatwasser voorzien van een halve belading functie, waarmee je een halve vaat heel makkelijk en snel reinigt, zonder dat er teveel water en energie wordt verbruikt. Zitten er wijnglazen in de vaat? Kies dan voor het behoedzame programma om er zeker van te zijn dat je glazen niet beschadigen. De belangrijkste specificaties van de Whirlpool WSFO 3T223 P:

 • Bouwkwaliteit: middenklasse
 • Geluidsniveau: 43 dB
 • Aantal couverts: 10
 • Aantal programma’s: 7

3: Bosch SRS2IKW04E

Bosch SRS2IKW04E smalle vaatwasser vrijstaandMet een Bosch vaatwasser kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ben je ook altijd verzekerd van optimaal gebruiksgemak. De Bosch SRS2IKW04E is hier ook een voorbeeld van. Deze betaalbare smalle vaatwasser heeft meer dan alleen een aangename prijs. De automatische afwasser is past ook zeer goed in kleine woningen en keukens. Je kunt hier 9 couverts in kwijt en je hebt de keuze uit een aantal programma’s, waarmee je altijd de juiste instellingen kiest voor je vaat. Zo kun je ook het eco-programma kiezen, om ervoor te zorgen dat je water en energie bespaart. Het intensieve programma is ideaal wanneer je te maken hebt met aangekoekte ovenschalen of vaat met hardnekkig vuil.

De Bosch afwasmachine is een betaalbare smalle vaatwasser die van de belangrijkste functies is voorzien. Zo kun je gebruik maken van het automatische programma die ervoor zorgt dat je vaat op de juiste manier wordt gereinigd, zonder teveel water- en energieverbruik. Gebruik startuitstel om een programma op een later tijdstip te laten starten, bijvoorbeeld in de daluren. De belangrijkste specificaties van de Bosch SRS2IKW04E:

 • Bouwkwaliteit: middenklasse
 • Geluidsniveau: 48 dB
 • Aantal couverts: 9
 • Aantal programma’s: 6

4: Whirlpool WSIO 3T223 PE X

Whirlpool WSIO 3T223 PE X inbouw vaatwasserDe Whirlpool WSIO 3T223 PE X is een inbouw smalle vaatwasser met een paar grote voordelen. In de eerste plaats is de vaatwasser relatief goedkoop in vergelijking met veel andere modellen. Je kunt daardoor verzekerd zijn van een betaalbaar model waarmee je binnen je budget blijft. Een ander groot voordeel is het geluidsniveau: met een niveau van 43 dB is deze vaatwasser een van de meest stille in het assortiment. Je hebt er dus geen last van als je de vaatwasmachine op een later tijdstip aanzet. Verder is het altijd mogelijk om de halve belading functie te kiezen. De vaatwasser verbruikt van minder water en energie, waardoor je veel kunt besparen.

Met deze smalle vaatwasser van Whirlpool heb je de keuze voor verschillende programma’s. Een van de opties is het machinereiniging programma: je voorkomt hiermee verstoppingen en muffe luchtjes en daarnaast verleng je hiermee de levensduur van een vaatwasser. Plaats vuile vaat in de intensieve zone, zodat je er zeker van bent dat ze met een hogere temperatuur en waterdruk worden gereinigd. Deze vaatwasser doet wat het moet doen en zorgt altijd voor schone vaat. De belangrijkste specificaties van de Whirlpool WSIO 3T223 PE X:

 • Bouwkwaliteit: middenklasse
 • Geluidsniveau: 43 dB
 • Aantal couverts: 10
 • Aantal programma’s: 8

Goedkope vaatwasser kopen? Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten

Voordat je een goedkope smalle vaatwasmachine aanschaft is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Natuurlijk let je in de eerste plaats op de prijs. Het is goed mogelijk om een betaalbare smalle vaatwasser aan te schaffen, maar het is wel slim om je opties te vergelijken. Kijk daarnaast niet alleen naar de prijs, maar ook naar andere zaken zoals het aantal couverts, het geluidsniveau, het aantal programma’s en de bouwkwaliteit. Een smalle afwasmachine met middenklasse bouwkwaliteit is een degelijk apparaat waar je lang mee kunt doen. Dit is vaak wel goedkoper dan een smalle vaatwasser met topklasse bouwkwaliteit. Ook is het slim om te kijken naar de speciale functies waar je gebruik van kunt maken.

Zo schaf je een goedkope smalle vaatwasser aan

Smalle en goedkope vaatwassers zijn verkrijgbaar van verschillende merken. Onder andere het merk Whirlpool heeft een ruim aanbod van goede en betaalbare smalle vaatwassers. Ook van een topmerk als Bosch kun je een smalle afwasmachine aanschaffen voor een goede prijs. Ga je voor een merk als Siemens of AEG, dan zul je al snel merken dat de aanschafprijs omhoog gaat. Het is aan jou om te bepalen hoeveel je wilt uitgeven aan een nieuwe smalle vaatwasser. Ontdek al je mogelijkheden online, maak een goede vergelijking en schaf een kwalitatieve en vooral betaalbare smalle vaatwasser aan: er zijn genoeg opties! Bekijk ook eens onze lijst met beste vrijstaande vaatwasmachines. Daarbij is het altijd aan te raden om alleen te kiezen voor beste vaatwastabletten en in diverse testen blijken dit soms zelfs zeer betaalbare vaatwastabletten zijn!