Exquisit vaatwasser

Bekijk en bestel direct een Exquisit vaatwasmachine

Exquisit vaatwasser

  • Merk in de laagste prijsklasse
  • Innovatieve ontwikkelingen op basis van gebruikerservaringen
  • Steeds meer aandacht voor energiezuinigheid

Exquisit vaatwasser – betaalbare vaatwassers van prima kwaliteit

Exquisit vaatwasser - Exquisit EGSP191E A+ inbouwvaatwasserWil je via de Vaatwasser Specialist graag een goedkope vaatwasser aanschaffen? Dan ben je bij een merk als Exquisit aan het juiste adres. Dit merk werd in 1993 opgericht en is onderdeel van Domest Import-Export B.V. Inmiddels is Exquisit uitgegroeid tot een internationaal merk van huishoudelijke apparaten, waaronder vaatwassers. Het merk houdt zich naar eigen zeggen altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten die zijn ontwikkeld op basis van diepgaand onderzoek. Hierbij wordt goed gekeken naar de wensen en eisen van gebruikers. De apparaten voldoen ook ruimschoots aan de Europese wet- en regelgeving. Zo vind je steeds meer A+++ apparaten in het assortiment van Exquisit.

Wanneer je een Exquisit vaatwasser wilt aanschaffen zijn er voornamelijk inbouwmodellen zoals bijvoorbeeld de Exquisit EGSP9514EA+++ en de Exquisit EGSP191EA++ verkrijgbaar. Daarnaast kun je de keuze maken voor een afwasmachine in een standaard maat, maar vind je ook betaalbare smalle vaatwassers die je goed in jouw keuken kunt integreren. De vaatwassers van het merk behoren tot de laagste prijscategorie. Dit betekent dat het met een minder groot budget alsnog goed mogelijk is om een Exquisit vaatwasser aan te schaffen. Een vaatwasmachine van dit merk beschikt over de belangrijkste basisfuncties en is dan ook vooral een aanwinst wanneer je zoekt naar een degelijk apparaat zonder al te veel poespas.

Wat zijn de voordelen van Exquisit vaatwassers?

Het belangrijkste voordeel van de Exquisit vaatwassers is dat je hier weinig geld voor betaalt. De vaatwassers zijn al verkrijgbaar vanaf €250. Het is bij dit merk ook mogelijk om voor een wat duurder model te kiezen. Zo is bijvoorbeeld de Exquisit EGSP9614EA een wat duurder model: je bent dan wel gelijk verzekerd van een wat beter energielabel: A+++. Een ander voordeel van de Exquisit vaatwassers is dat ze vrij gemakkelijk in gebruik zijn. Je hoeft niet veel kennis te hebben van afwasmachines om een exemplaar van deze fabrikant in gebruik te kunnen nemen. Het gebruik spreekt voor zich en dat zorgt ervoor dat je de bediening al snel onder de knie hebt.

Hoe werkt een vaatwasser van Exquisit?

Een Exquisit vaatwasser werkt gemakkelijk. Je kunt in de eerste plaats de vaat altijd in de energiezuinige vaatwasser verzamelen, zodat er geen rommel op het aanrecht blijft liggen. Zodra er genoeg vaat in de vaatwasmachine aanwezig is, kun je een geschikt programma kiezen via het overzichtelijke bedieningspaneel. De vaatwassers van Exquisit beschikken over een beperkt aantal programma’s, maar de meest belangrijke zijn aanwezig. Zo kun je voor een intensief programma kiezen, maar ook voor een extra snel programma. Heb je het gewenste programma gekozen? Dan voeg je de juiste vaatwastabletten of wasmiddel toe en druk je op start. Zodra de afwasmachine klaar is hoor je een geluidssignaal. Hierna kun je het apparaat uitruimen.

Speciale functies van een Exquisit vaatwasmachine

Welke speciale functies hebben de vaatwasmachines van Exquisit? Onder andere de Exquisit GSP9112.1A++ heeft een handige startuitstel functie. Hiermee is het mogelijk om het gewenste programma op een ander tijdstip te laten starten. Zo bepaal je zelf wanneer de Exquisit vaatwasser begint en wanneer je deze dus op je gemak kunt uitruimen. Ook de EGSP2109.1E/B heeft een handig functie, namelijk een lichtprojectie op de vloer. Zo kun je altijd zien wanneer de afwasmachine klaar is en loop je niet het risico dat je de vaatwasser opent als deze nog bezig is. De EGSP9614EA+++ heeft de handige Aquastop functie. Is er sprake van een lek in de waterleiding? Dan zorgt deze functie ervoor dat de vaatwasser automatisch stopt om het lekken van water zoveel mogelijk te stoppen.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wil je een vaatwasser kopen? Een belangrijk aandachtspunt bij het uitkiezen van een vaatwasser is je budget en je wensen. Er zijn zeer betaalbare vaatwassers van dit merk verkrijgbaar, maar ook wat duurdere modellen. De EGSP9614EA+++ is hier een voorbeeld van. Deze vaatwasser is voorzien van verschillende handige extra functies, maar heeft ook een hoger energielabel, waardoor de vaatwasser zuiniger is.

Wanneer je bezig bent met het vergelijken van vaatwassers, let dan ook goed op het geluidsniveau van een vaatwasser. Een hoger geluidsniveau betekent dat je de afwasmachine als deze aanstaat goed kunt horen. Hoe stiller de vaatwasser, hoe meer profijt je hier van hebt. Verder kun je nog aandacht besteden aan de energiezuinigheid en de functies van een vaatwasser. Wat vind jij belangrijk en hoe wil jij de vaatwasser gebruiken? Let goed op je eigen wensen en eisen bij aankoop van een Exquisit vaatwasser. De belangrijkste gegevens over de Exquisit afwasmachines in één oogopslag:

  • Vaatwassers in verschillende prijsklassen
  • Gemakkelijke werking
  • Vaatwassers zijn voorzien van de onmisbare basisfuncties