Exquisit EGSP191EA++ inbouw vaatwasser

Ben je op zoek naar een de beste inbouw vaatwasser? Er zijn heel veel soorten vaatwassers op de markt, de een nog innovatiever dan de ander. Hierdoor kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Ben je juist op zoek naar een betaalbare vaatwasser zonder al te veel poespas, die vooral aan de belangrijkste eisen voldoet? Dan is de Exquisit EGSP191EA++ een mogelijke aanrader. Hier lees je alles over deze vaatwasmachine en kun je voor jezelf bepalen of dit model ook voor jou een goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Exquisit EGSP191E A+ inbouw vaatwasserExquisit EGSP191EA++

Met de Exquisit EGSP191EA++ kies je voor een inbouw vaatwasser die je gemakkelijk in je keuken kunt integreren. De afwasmachine heeft energieklasse A++ en behoort hiermee tot de energiezuinige inbouw vaatwassers. Verder kun je met de Exquisit EGSP191EA++ profiteren van een aantal voordelen. Zo heeft de vaatwasmachine startuitstel waarmee je zelf bepaalt wanneer een wasprogramma van start gaat.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Exquisit EGSP191EA++

Het is niet lastig om de Exquisit EGSP191EA++ te installeren. Hiervoor heb je een duidelijke handleiding waarin staat beschreven wat je precies moet doen. Verder is het goed om te weten dat je de vaatwasser niet alleen goed moet plaatsen in de nis, maar ook goed moet aansluiten op de wasmachinekraan. Je hebt hiervoor ook een aansluiting op de vaatwasmachine nodig, die bestaat uit een aansluiting op de sifon van een vaatwasser of een losse afvoerbuis.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: inbouw
  • Energieklasse: A++
  • Maximaal geluidsniveau: 49 dB
  • Aantal couverts: 9

Bediening en onderhoud

Aan de bovenzijde van deze inbouw vaatwasmachine van Exquisit zit een bedieningspaneel. Daarbij is dit toestel zeer makkelijk in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de vaatwasser vullen, het vaatwasmiddel toevoegen en een programma uitkiezen. Zodra je op start drukt en het apparaat sluit, gaat het programma van start. Met de startuitstel kun je er ook voor kiezen om een programma later te laten starten. Zodra de vaatwasmachine klaar is hoor je een geluidssignaal.

De Exquisit EGSP191EA++ is een basisklasse vaatwasser en dit betekent in de meeste gevallen dat er wat meer tijd besteedt moet worden aan het onderhoud. Hoe beter het onderhoud, hoe minder kans op opstoppingen of nare geurtjes en hoe langer jij van je automatische afwasser kunt profiteren. Het is dan ook slim om de filters en sproeiarmen regelmatig te controleren, maar ook om de afwasmachine van binnenuit goed te reinigen.

Voor- en nadelen

Welke voordelen brengt de Exquisit EGSP191EA++ met zich mee? In de eerste plaats is de vaatwasser zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast is de vaatwasser smal: hiermee kun je dit model goed kwijt in een kleinere keuken. Verder is het handig dat je gebruik kunt maken van de startuitstel functie. Helaas zitten er ook wat mogelijke nadelen aan dit model van de producent. Zo heeft de vaatwasser een geluidsniveau van 49 dB en hiermee behoort dit model tot een van de luidere vaatwassers op de markt. Verder mist de afwasmachine wat extra functies, zoals een programma voor halve belading.

Conclusie

Zoek je een vaatwasser die niet te breed is en daardoor in jouw keuken past? Dan is de Exquisit EGSP191EA++ zeker een aanrader. Daarnaast ben je met dit huishoudelijke apparaat van de belangrijkste basisfuncties voorzien. Zoek je een vaatwasmachine met veel handige extra’s en luxe functies? Dan is deze afwasmachine wellicht een minder goede keuze.