Etna VW844HM inbouw vaatwasser

Een nieuwe vaatwasser aanschaffen? Je kunt kiezen uit heel veel verschillende modellen in diverse prijscategorieën. Het is dan ook aan jou om te bepalen hoeveel geld je wilt uitgeven aan een vaatwasmachine. Wil je graag een nieuwer model? Dan is de EtnaA VW844HM zeker een aanrader. Dit nieuwere model is van de belangrijkste functies voorzien en biedt daarin heel veel extra gemak. Hier lees je alles over het toestel waaronder de belangrijkste voor- en nadelen van deze afwasmachine.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

ETNA VW844HM inbouw vaatwasserEtna VW844HM

Met de Etna VW844HM kies je voor een inbouw vaatwasser die je gemakkelijk in je keuken kunt integreren. De vaatwasmachine heeft energieklasse A+++ en is daarmee een van de zuinigste inbouw vaatwassers op de markt. Je kunt met dit model optimaal profiteren van een aantal handige extra’s. Zo is deze vaatwasser energiezuinig en kun je jaarlijks veel geld besparen. Daarnaast heb je ruimte voor 13 couverts en gebruik je met de halve belading functie niet meer water en energie dan nodig.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Etna VW844HM

Om de Etna VW844HM in gebruik te kunnen nemen, is het belangrijk dat je deze goed installeert. Je krijgt altijd een handleiding meegeleverd waarin duidelijk beschreven staat welke stappen je moet ondernemen om de vaatwasser te installeren. Zodra de vaatwasmachine is geïnstalleerd is het altijd slim om deze bij de eerste wasbeurt te controleren op lekkage.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: inbouw
  • Energieklasse: C (oud: A+++)
  • Maximaal geluidsniveau: 44 dB
  • Bouwkwaliteit: middenklasse
  • Aantal couverts: 13

Bediening en onderhoud

De Etna vaatwasmachine is gemakkelijk te gebruiken. Deze afwasmachine heeft aan de bovenzijde een handig bedieningspaneel. Via dit paneel kun je onder andere het gewenste programma kiezen. Zodra de vaatwasser halfvol of vol is, kun je het vaatwasmiddel toevoegen en het programma selecteren. Het apparaat laat een geluidssignaal horen wanneer het programma ten einde is.

Het is belangrijk om de Etna VW844HM goed te onderhouden. Op deze manier profiteer je nog langer van alle gemakken die dit apparaat met zich mee brengt. We raden dan ook aan om de vaatwasser regelmatig schoon te maken aan de binnenzijde. Daarnaast is het ook altijd slim om de filters en sproeiarmen te controleren.

Voor- en nadelen

De Etna VW844HM heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo heeft de vaatwasser energielabel A+++, hiermee kun je jaarlijks veel besparen op je energierekening. Daarnaast heeft het toestel een automatisch programma waarmee de vaatwasmachine zelf de juiste instellingen voor jouw vaat kiest. Op deze manier wordt altijd de juiste hoeveelheid water en energie verbruikt. Het model heeft ook als voordeel dat de afwasmachine zelf een seintje geeft wanneer het zout en glansspoelmiddel op zijn.

De vaatwasser voldoet aan een groot aantal voordelen en tot de topklasse worden gerekend van de vaatwassers. Een mogelijk nadeel is echter dat de Etna VW844HM niet beschikt over een speciale ventilatie droogtechniek waarmee de vaat sneller en beter droogt.

Conclusie

Met de Etna VW844HM kies je voor een uitstekende vaatwasser die aan de belangrijkste eisen voldoet. Er zijn genoeg redenen om voor dit model inbouw vaatwasser te kiezen, en het automatische programma is er hier één van. Ook is het slim om voor een energiezuinige vaatwasser te kiezen. Dit model van de fabrikant is (net als de Etna VW147SRVS) hierdoor een zeer slimme keuze en een van de beste vaatwassers van dit moment. Heb je een groter budget kijk dan eens naar de Miele G 5640 SCi BRWS.