Etna VW339M inbouw vaatwasser

Een vaatwasmachine moet niet alleen goed in de keuken passen, het moet ook een huishoudelijk apparaat zijn waar je lang mee kunt doen. Het is dan ook slim om goed te kijken naar de mogelijkheden die een vaatwasser te bieden heeft. De Etna VW339M is een vaatwasser die op veel gebieden voordelen heeft waar je op dagelijkse basis optimaal van kunt profiteren. Ontdek hier alle informatie over deze automatische afwasser en bepaal of deze vaatwasser in jouw keuken komt te staan!

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

ETNA VW339M inbouw vaatwasserEtna VW339M

Met de Etna VW339M kies je voor een inbouw vaatwasser die je volledig in je keuken kunt integreren. Hierdoor wordt de keuken één geheel en kun je optimaal profiteren van alle voordelen die deze afwasmachine te bieden heeft. Het apparaat beschikt over ruimte voor 15 couverts en hiermee is de vaatwasmachine ruimer dan veel vergelijkbare modellen. Daarnaast heb je met dit model ook te maken met een relatief nieuw type vaatwasmachine van het bekende en goede vaatwasser merk.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Etna VW339M

Voordat je de Etna VW339M in gebruik kunt nemen is het belangrijk om de vaatwasser goed te installeren. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar het is ook mogelijk om dit uit handen te geven. Zo zijn er gespecialiseerde bedrijven die een vaatwasmachine kunnen inbouwen. Ook zijn er webshops die deze service voor een extra bedrag aanbieden. Mocht je handig zijn: aan de hand van de meegeleverde handleiding kun je ook zelf aan de slag met deze installatie.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: inbouw
  • Energieklasse: D (oud: A+++)
  • Maximaal geluidsniveau: 39 dB
  • Bouwkwaliteit: topklasse
  • Aantal couverts: 15

Bediening en onderhoud

De Etna afwasmachine is een gebruiksvriendelijke vaatwasser en dat betekent dat je de werking van dit apparaat snel onder de knie hebt. De machine heeft een handig bedieningspaneel aan de binnenzijde. Hier kun je het gewenste programma kiezen, maar ook de startuitstel selecteren. Zodra je het vaatwasmiddel hebt toegevoegd, kun je een programma selecteren. Daarna druk je op start en sluit je het apparaat. Het programma gaat direct van start of, wanneer je gebruik maakt van startuitstel, wanneer jij dat wilt.

De Etna VW339M is een topklasse vaatwasser en dit betekent dat je optimaal kunt profiteren van een uitstekende kwaliteit. Toch is het slim om regelmatig onderhoud aan de vaatwasser uit te voeren, zodat je verzekerd bent van een lange levensduur. Een van de belangrijkste zaken is het controleren van de filters en sproeiarmen. Hier kunnen etensresten achterblijven: dit zorgt ervoor dat de vaatwasser minder goed werkt. Door dit regelmatig te controleren houdt je de vaatwasser schoon en werkt deze altijd optimaal.

Voor- en nadelen

De vaatwasser heeft energieklasse A+++ en is hiermee een zeer zuinig apparaat. Daarnaast is de Etna VW339M ook erg stil: het geluidsniveau van 39 dB maakt de vaatwasmachine tot een van de stilste op de markt. Daarnaast kun je met dit model profiteren van een beter en sneller droogresultaat: de afwasmachine opent aan het einde van een wasprogramma. Ook heeft het toestel er een middenklasse waskwaliteit: dit is beter dan de gemiddelde vaatwasser.

Er zitten gelukkig niet veel nadelen aan de Etna VW339M. Een mogelijk nadeel is dat deze vaatwasser niet beschikt over kinderbeveiliging: het apparaat vergrendelt niet tijdens het wassen.

Conclusie

In veel opzichten is de Etna VW339M een ideale en zeer stille vaatwasser. De prijs is aangenaam, de opties zijn uitgebreid en de resultaten zijn goed. Het is dan ook zeker een aanrader om deze goedkope afwasmachine aan te schaffen. Heb je kleine kinderen en wil je optimale veiligheid? Dan kun je ook kiezen voor een vergelijkbaar model met kinderbeveiliging. Een vergelijkbaar model is de Etna VW844HM.