Etna VW147SRVS inbouw vaatwasser

Een vaatwasser is uitgegroeid tot een onmisbaar huishoudelijk product. En dat is niet zo gek, want je kunt het jezelf hier een stuk makkelijker mee maken. Nooit meer met de hand afwassen en gemakkelijk alles inruimen, de vaatwasmachine aanzetten en de vaat na afloop weer opruimen. Bij de uitzoeken van een afwasmachine is het belangrijk om voor jezelf te bepalen hoe makkelijk je het voor jezelf wilt maken. Met de Etna VW147SRVS kies je voor een extra smalle vaatwasser waarmee je ook in een kleine keuken kunt profiteren van alle voordelen die een afwasmachine met zich mee brengt.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

ETNA VW147SRVS inbouw vaatwasserEtna VW147SRVS

De Etna VW147SRVS is een smalle vaatwasser met een breedte van slechts 45 centimeter. Hiermee past de vaatwasmachine goed in kleinere keukens. Ook wanneer je minder ruimte beschikbaar hebt in je keuken kan het mogelijk zijn om een dergelijke goedkope smalle vaatwasmachine aan te schaffen. Dit model van de fabrikant biedt ruimte voor 9 couverts en is ook een goede aankoop wanneer je een klein huishouden hebt en een standaard vaatwasser niet nodig is. Ben je op zoek naar een voordelige inbouw vaatwasser, dan kan dit wel eens het beste model voor jou zijn.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Wijnglazenhouder
  • Handleiding

Installatie van de Etna VW147SRVS

Met de Etna VW147SRVS krijg je een inbouw vaatwasmachine die volledig geïntegreerd kan worden. Het is daarbij wel van belang dat de installatie goed wordt uitgevoerd. Je kunt dit zelf doen met behulp van de handleiding. Het is daarnaast ook mogelijk om dit te laten doen, bijvoorbeeld tegen betaling door de bezorging van de webshop waar je de vaatwasmachine bestelt. Wil je van deze service gebruik maken? Check van tevoren dan wel even of dit bij de webshop mogelijk is en hou natuurlijk de aanbiedingen van vaatwassers in de gaten!

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: inbouw
  • Energieklasse: A++
  • Maximaal geluidsniveau: 47 dB
  • Bouwkwaliteit: basisklasse
  • Aantal couverts: 9

Bediening en onderhoud

Het is makkelijk om de Etna VW147SRVS te gebruiken. Deze vaatwasser heeft een handig bedieningspaneel aan de bovenzijde van het apparaat. Wanneer je de vaatwasser opent kun je met de knoppen selecteren welk programma je aan wilt zetten. Zodra je het vaatwasmiddel hebt toegevoegd kun je een programma kiezen en op start drukken. De smalle afwasmachine is ook voorzien van startuitstel waarmee je zelf bepaalt wanneer een programma begint.

Zoals we hebben gemeld is de Etna VW147SRVS vooral een basisklasse vaatwasser. Hiermee wordt aangegeven dat de vaatwasmachine regelmatig onderhoud nodig heeft. De vaatwasser onderhouden vergt iets meer tijd, want het apparaat heeft bijvoorbeeld geen zelfreinigend programma. Je zult daarom zelf de afwasmachine aan de binnenkant moeten reinigen. Ook is het aan te raden om de filters en sproeiarmen van het huishoudelijke apparaat eens in de zoveel tijd te controleren.

Voor- en nadelen

Welke voordelen heeft deze vaatwasser van Etna? Deze smalle vaatwasmachine heeft de perfecte afmeting om in een kleine keuken te passen of om de vaat van een klein huishouden te reinigen. Verder is de vaatwasser voorzien van handige extra’s, zoals een behoedzaam programma voor wijnglazen en andere delicate vaat. Met het intensieve programma kun je ook aangekoekte vaat schoon krijgen.

Een mogelijk nadeel van de Etna VW147SRVS is dat de afwasmachine redelijk onderhoudsgevoelig is. Wanneer je lang van je toestel wilt profiteren is regelmatig reinigen aan te raden. Heb je kinderen rondlopen, let dan goed op, want deze automatische afwasmachine heeft geen kinderbeveiliging.

Conclusie

Met de Etna VW147SRVS kies je voor een handige smalle vaatwasser die voldoet aan de belangrijkste eisen van een vaatwasser. Wil je deze vaatwasser aanschaffen, dan krijg je een prima allround afwasmachine zonder al te veel poespas en dit model van de fabrikant een goede keuze. Een ander model waar je nog naar zou kunnen kijken is de Etna VW738M.