Etna vaatwasser

Bekijk en bestel direct een Etna vaatwasmachine

Etna vaatwasser

  • Vooraanstaand bedrijf van Nederlandse bodem
  • Kwalitatieve en betaalbare vaatwassers
  • Keuze uit een ruim assortiment vaatwassers

Etna vaatwasser – Nederlandse topkwaliteit afwasmachines

ETNA vaatwasser - VW247ZIL inbouw vaatwasserEtna is een Nederlands bedrijf dat in 1856 in Breda werd opgericht door Cornelis Klep. Het bedrijf begon als een ijzergieterij, maar er kwamen steeds meer zaken bij. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een merk van keukenapparatuur. Etna ging in 2000 onder de naam Atag Nederland verder en vestigde zich in het hoofdkantoor in Duiven. Vandaag de dag fabriceert en verkoop het merk niet alleen vaatwassers, maar ook kookplaten, ovens, magnetrons, koel- en vrieskasten, wasmachines en koffiemachines. Dit gebeurt onder de merknamen Etna, Atag en Pelgrim. Wanneer je op zoek bent naar een goede vaatwasser voor een aangename prijs is het zeker een aanrader om te kijken in het assortiment van de fabrikant.

Met een Etna vaatwasser kies je voor een degelijke vaatwasser waar je niet veel voor betaalt. De prijs-kwaliteitverhouding is prima: je krijgt waar voor je geld. Veel huishoudens kiezen voor een Etna vaatwasser omdat het merk voornamelijk betaalbare apparatuur verkoopt, zonder al teveel poespas en extra functies. Net als bij veel andere merken heb je ook bij deze producent de keuze voor zowel inbouw als vrijstaande modellen. Met een inbouwmodel zorg je ervoor dat de afwasmachine een geheel vormt met de rest van je keuken. Maar het kan ook voorkomen dat je hier niet de ruimte voor hebt. In dit geval is een vrijstaand model ook een goede optie. Vergelijk vaatwassers altijd goed met elkaar, zodat je de juiste keuze maakt.

Wat zijn de voordelen van Etna vaatwassers?

De Etna vaatwassers hebben een aantal voordelen. In de eerste plaats is een vaatwasser van de fabrikant betaalbaar en degelijk. Je krijgt een prima vaatwasser, voorzien van de belangrijkste basisfuncties waar je iedere dag gebruik van kunt maken. Een ander voordeel is dat je bij het merk altijd verzekerd bent van een vaatwasmachine in energieklasse A+ of hoger. Hiermee kies je altijd voor een energiezuinig apparaat waarmee je energie en water bespaart. Verder kun je bij de producent profiteren van vele andere voordelen. Zo heeft iedere inbouw vaatwasser (zoals de Etna VW844HM of de Etna VW339M) of goedkope vrijstaande vaatwasser van het merk waterbeveiliging: op deze manier wordt je beschermd tegen lekkages. Bij een lekkage wordt de toevoer van water direct afgesloten. Ook heeft het merk meerdere stille vaatwassers in het assortiment. De Etna VW738M is een van de stilste vaatwassers met een geluidsniveau van 38 dB. Een small model is bijvoorbeeld de VW147SRVS inbouw vaatwasser.

Hoe werkt een vaatwasser van Etna?

Het kost zeer weinig tijd en moeite om een vaatwasser van Etna in gebruik te nemen. Het eenvoudige en praktische design maakt het voor iedereen makkelijk om de vaat snel schoon te laten maken. De vaat kun je verzamelen in de energiezuinige vaatwasser en wachten tot deze zo goed als vol zit. Bij een volle vaatwasmachine kun je het apparaat aanzetten en vervolgens het gewenste programma uitkiezen. Meestal is het nodig om eerst het vaatwastablet in de vaatwasser te doen voordat je deze aandoet. Daarna kies je het gewenste programma en kun je op start drukken. De Etna vaatwasser geeft een seintje zodra de vaatwasser klaar is. Dan kun je de vaat weer in de kast zetten.

Speciale functies van een Etna vaatwasmachine

Bij de Etna vaatwasmachines kun je in de meeste gevallen vooral gebruik maken van de belangrijkste basisfuncties. Toch zijn er een aantal modellen waarbij je profiteert van een handige extra. Zo heeft onder andere de Etna VW247M een halve belading functie, waarmee je ook kleine hoeveelheden vaat snel laat reinigen. Met deze functie bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie en water. Een van de beste vrijstaande vaatwassers betreft een ander model, de VWV642ZIL. Deze heeft een krachtige inverter motor waardoor je afwasmachine in de eerste plaats stiller is, maar ook minder water verbruikt en ook langer meegaat.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Ga je via de Vaatwasser Specialist een Etna vaatwasser aanschaffen? Dan is het goed om te weten waar je op moet letten, zodat je verzekerd kunt zijn van een goede aankoop. Het is onder andere belangrijk om te letten op het juiste formaat. Past een Etna vaatwasser in jouw keuken? Door nauwkeurig te meten kun je precies een model vinden die in jouw keuken past. Het is daarnaast ook slim om te letten op de functies die jij belangrijk vindt. De vaatwassers beschikken over minder uitgebreide en innovatieve functies als de vaatwassers van merken als Bosch en Samsung. Het is belangrijk om te bedenken hoeveel waarde je hieraan hecht. De belangrijkste gegevens over de Etna afwasmachines in één oogopslag:

  • Altijd een geschikt model voor jouw keuken
  • Handige water- en energiebesparende functies
  • Eenvoudig in gebruik