Electrolux vaatwasser

Bekijk en bestel direct een Electrolux vaatwasmachine

Electrolux vaatwasser

  • De grootste producent voor huishoudelijke apparaten
  • Inclusief grote namen als AEG en Zanussi vallen
  • Een grote verscheidenheid aan vaatwassers verkrijgbaar

Electrolux vaatwasser – Marktleider voor vaatwassers

Electrolux vaatwasser - Electrolux ESL5310LO inbouw vaatwasserElectrolux is een Zweeds bedrijf en ‘s wereld grootste producent van huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf ontstond in 1919 uit een fusie tussen twee bedrijven. In de jaren zeventig en tachtig nam het bedrijf meerdere fabrikanten over, waaronder het Italiaanse bedrijf Zanussi. Door deze overname werd Electrolux een van de grootste producenten binnen de sector. Ook de huishoud divisie van het merk AEG is door Electrolux overgenomen. Vandaag de dag worden de producten van dit bedrijf verkocht onder diverse merknamen, waaronder de eigen naam Electrolux, maar ook onder de namen Zanussi en AEG.

Ga je op zoek naar een goedkope of de beste vaatwasser van Electrolux? Dan kun je kiezen voor een vaatwasmachine van het eigen merk, maar ook van de dochterondernemingen AEG en Zanussi. Op deze pagina vind je informatie over de vaatwassers van dit merk. De afwasmachines van Electrolux zijn verkrijgbaar voor zowel inbouw als vrijstaand. Je kunt de vaatwassers dus zoveel mogelijk in je keuken integreren, maar ook voor een losse vaatwasmachine kiezen. Hierbij is het belangrijk om te letten op de mogelijkheden. Hoeveel ruimte heb je beschikbaar, hoeveel vaat kun je kwijt en wat zijn de andere opties? Meer informatie over de Electrolux vaatwassers lees je hier.

Wat zijn de voordelen van Electrolux vaatwassers?

Het voordeel van een Electrolux vaatwasser is dat je kunt profiteren van zeer goede kwaliteit. Het bedrijf is niet voor niets een van de grootste producenten op het gebied van huishoudelijke apparaten. De expertise en kennis van het bedrijf zorgt ervoor dat jij kunt kiezen voor tal van hoge kwaliteit vaatwasmachines. Een groot voordeel van een merk als Electrolux, is dat je kunt kiezen voor meerdere merken. Wil je graag een hoge kwaliteit vaatwasser? Dan kun je voor een AEG vaatwasser kiezen. Wil je lievere een degelijke en meer betaalbare afwasmachine? Dan kun je voor een merk als Zanussi kiezen. Er is bij de producent dus voor iedere prijscategorie een vaatwasser beschikbaar.

Hoe werkt een vaatwasser van Electrolux?

De werking van een Electrolux vaatwasser is eenvoudig. Bij vrijwel iedere vaatwasser is het principe hetzelfde. De vaat kun je in de vaatwasser verzamelen. Zodra je genoeg hebt kun je deze aanzetten door een programma te kiezen. Het verschilt per Electrolux vaatwasser welke programma’s er beschikbaar zijn. Vrijwel iedere energiezuinige vaatwasser heeft een ECO-stand waarmee je profiteert van een waterbesparend programma. Dit is vooral handig om te gebruiken wanneer je wat minder vaat of wat minder vieze vaat in de vaatwasser hebt zitten. Er zijn ook extra intensieve programma’s beschikbaar voor het reinigen van je vaat. Zodra je een programma hebt gekozen druk je op start en kun je de vaatwasser na afloop van het programma weer uitruimen.

Speciale functies van een Electrolux vaatwasmachine

De Electrolux vaatwasmachines zijn met verschillende speciale functies uitgerust. Vooral de vaatwassers van AEG zijn voorzien van de nieuwste technologische extra’s waar je optimaal van kunt profiteren. Zo zijn er vaatwasmachines met een speciale droogfunctie waarmee je de vaat alvast effectief kunt drogen; dit gebeurt op een energiezuinige wijze. Verder kun je nog van verschillende andere speciale functies profiteren. Zo hebben vrijwel alle Zanussi vaatwassers een startuitstel functie waarmee je zelf kunt bepalen wanneer de vaatwasser aangaat.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van een vaatwasser van Electrolux. Het is in de eerste plaats van belang om naar je budget te kijken. Hoeveel wil jij uitgeven voor een afwasmachine en wat vind jij belangrijk? Omdat een Electrolux vaatwasser in meerdere merken verkrijgbaar is, heb je veel keuzemogelijkheden. De vaatwassers van AEG behoren tot het meer kwalitatieve en ook duurdere segment. De vaatwassers van Zanussi behoren, ook op het gebied van prijs, tot de middenklasse. Hou daarom goed de vaatwasser aanbiedingen in de gaten!

Kijk bij het vergelijken van vaatwassers ook goed naar de energiezuinigheid van een vaatwasser. hoe belangrijk vind je het dat jouw vaatwasser zo min mogelijk energie verbruikt? Vooral de vaatwassers van AEG staan bekend om de energiezuinigheid. Vind je dit minder belangrijk en wil je vooral een degelijke vaatwasmachine? Dan kun je voor een van de Zanussi modellen kiezen. Een ander aandachtspunt is de ruimte die je nodig hebt. Hoe groot is het huishouden en hoeveel couverts moet een vaatwasser hebben? Dit zijn stuk voor stuk zaken waar je op moet letten in het uitzoeken van een nieuwe afwasmachine. De belangrijkste gegevens over de Electrolux afwasmachines in één oogopslag:

  • Vaatwassers van Electrolux, AEG en Zanussi
  • Betaalbare en duurdere modellen
  • Veel speciale functies beschikbaar, waaronder de droogfunctie en startuitstel functie