Bosch SME68TX26E inbouw vaatwasser

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe vaatwasmachine heb je heel wat mogelijkheden. Zo zijn er in de eerste plaats heel wat merken vaatwassers beschikbaar. Alleen al van het merk Bosch heb je de keuze uit meer dan 60 modellen die ieder hun eigen kwaliteiten en functies hebben. Een van de mogelijkheden voor een kwalitatieve vaatwasser is de Bosch SME68TX26E. Hiermee kies je voor een energiezuinig model met handige extra’s. Benieuwd naar meer informatie over deze vaatwasmachine? Dat kun je hier lezen: zo wordt het nog makkelijk om een goede afwasmachine te vinden.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Bosch SME68TX26E

Met de Bosch SME68TX26E kies je voor een inbouw vaatwasser welke je direct in je keuken kunt integreren. Je kunt hier tot 14 couverts in kwijt en dit betekent dat je de vaat van een groot huishouden in één keer kunt reinigen. Verder heeft de vaatwasser maar liefst 8 verschillende wasprogramma’s om uit te kiezen. Dankzij energieklasse D behoort de Bosch SME68TX26E tot de zuinigste vaatwassers van het merk.

In de doos

  • Bosch SME68TX26E
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Bosch SME68TX26E

Een inbouw vaatwasmachine installeren brengt verschillende werkzaamheden met zich mee die je zelf uit kunt voeren. Het is onder andere belangrijk om de vaatwasser goed in de nis te plaatsen. Ook moet je de vaatwasser nog aansluiten op de waterleiding. In de meegeleverde handleiding staat alle informatie over installatie en plaatsing. Met de Bosch SME68TX26E krijg je ook de aanvoer- en afvoerslang geleverd, maar ook het nodige installatiemateriaal, minus het frontpaneel.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: Inbouw
  • Energieklasse: D
  • Maximaal geluidsniveau: 40 dB
  • Bouwkwaliteit: Topklasse
  • Aantal couverts: 14

Bediening en onderhoud

Bosch SME68TX26E inbouw vaatwasmachineHet is vrij eenvoudig om deze vaatwasser van Bosch in gebruik te nemen. De vaatwasser heeft een makkelijk bedieningspaneel aan de bovenzijde van de deur. Hiermee kun je het gewenste programma selecteren en vervolgens de vaatwasser aanzetten. Het is daarnaast ook mogelijk om voor startuitstel te kiezen: zo bepaal je zelf wanneer een programma van start gaat.

Hoe moet je de Bosch SME68TX26E onderhouden? Dit model heeft een topklasse bouwkwaliteit en dit betekent dat de vaatwasmachine gemaakt is van sterke onderdelen. Toch betekent dit niet dat je geen onderhoud hoeft te verrichten. Dit is ook bij een topklasse vaatwasser belangrijk: zo voorkom je nare geurtjes en verstoppingen. De vaatwasser heeft een machine reinigingsprogramma waarmee deze zichzelf van binnen reinigt. Dit scheelt jou al veel schoonmaakwerk. Zelf kun je af en toe de filters en sproeiarmen controleren.

Voor- en nadelen

De Bosch SME68TX26E heeft als belangrijkste voordeel dat het model zeer zuinig is. Hiermee is het goed mogelijk om geld te besparen. Verder heeft de automatische afwasser een laag geluidsniveau van 40 dB: hiermee behoort het model tot de stilste vaatwassers in het assortiment. Verder maakt de vaatwasser gebruik van zeolietkorrels voor het sneller en beter drogen van de vaat. Een mogelijk nadeel van deze vaatwasser is dat deze niet beschikt over een automatische dosering van wasmiddel. Ook heeft het toestel geen halve belading-functie.

Conclusie

Er is niet veel aan te merken op de Bosch SME68TX26E. Deze vaatwasmachine is niet alleen zuinig, maar droogt de vaat ook sneller en is daarnaast zeer stil. Dit maakt het apparaat een aantrekkelijke aankoop voor iedereen die zoekt naar een kwalitatieve inbouw vaatwasser met een topklasse bouwkwaliteit. Met recht een van de beste inbouw vaatwassers van nu. Zoek je een vrijstaand model, kijk dan eens naar de Bosch SMS68MW05E.