Beko vaatwasser

Bekijk en bestel direct een Beko vaatwasmachine

Beko vaatwasser

  • Betaalbaar merk uit de middenklasse
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding volgens klanten
  • Relatief onbekend merk in Nederland

Beko vaatwasser – Minder bekende speler op het gebied van vaatwassers

Beko vaatwasser - Beko DIN28422 vaatwasmachine inbouwBij de zoektocht naar een nieuwe vaatwasser spelen verschillende zaken een rol. Een van de meest belangrijke zaken is het budget. Hoeveel wil je uitgeven aan een nieuwe vaatwasmachine? Wanneer je een degelijke afwasmachine wilt zonder al te veel extra’s kun je kiezen voor een Beko vaatwasser. Dit Turkse merk van huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica is een betaalbaar merk. Gebruikers zijn bij dit merk tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een relatief lage prijs krijg je een goede vaatwasser waar je relatief lang mee kunt doen. Het merk is in Nederland niet heel erg bekend, maar kan toch op een aantal goede reviews rekenen. Het is dan ook zeker een aanrader om eens te kijken naar wat de fabrikant te bieden heeft op het gebied van vaatwassers.

Wanneer je gaat kijken naar de Beko vaatwassers, dan zie je dat je verschillende opties hebt. Je kunt in de eerste plaats kiezen voor vrijstaande vaatwassers (bijvoorbeeld de DSN2842X of de DFN26220X2), maar ook voor inbouwvaatwassers zoals de Beko DIN28426 en de DIN24310. Tevens zijn de vaatwassers verkrijgbaar in diverse klassen van energiezuinigheid. Het is mogelijk om een A+++ vaatwasser aan te schaffen, maar de meeste modellen hebben een energieklasse van A+ of A++. Een vaatwasser van Beko kan eenvoudig in je keuken worden geïntegreerd. Het is aan jou te bepalen wat je belangrijk vindt in een afwasmachine. Hier lees je dan ook meer over de voordelen van het merk, de werking van het apparaat en speciale functies waarmee de vaatwassers zijn uitgerust.

Wat zijn de voordelen van Beko vaatwassers?

Een van de eerste voordelen die genoemd kunnen worden van Beko vaatwassers is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een bedrag rond de €400 krijg je een degelijke en voordelige vaatwasser waar je relatief lang mee kunt doen. Een ander voordeel is dat er voor iedereen een geschikte vaatwasmachine te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaande en betaalbare smalle vaatwasser of een brede ingebouwde vaatwasser: bij Beko vind je een ruim assortiment van vaatwassers. Samen met LG en Zanussi behoort Beko tot de middenklasse van vaatwassers. Klanten waarderen de vaatwasmachines van het merk gemiddeld met een 8,1. Dit betekent dat je bij het merk verzekerd kunt zijn van goede kwaliteit.

Hoe werkt een vaatwasser van Beko?

Om een Beko vaatwasser in gebruik te kunnen nemen heb je niet veel kennis nodig van vaatwassers. Zodra de afwasmachine is aangesloten aan de waterleiding kun je de vaatwasser direct in gebruik nemen. Verzamel de vaat in de vaatwasser: zit deze vol, dan kun je een gewenst programma kiezen. Kies voor een intensief programma wanneer er hardnekkig vuil op de vaat zit. Kies voor een snel programma wanneer je niet veel vieze vaat in de vaatwasmachine hebt gedaan. Nadat je een programma hebt gekozen via het bedieningspaneel druk je op start. Het apparaat geeft vervolgens een geluidssignaal zodra deze klaar is.

Speciale functies van een Beko vaatwasser

Van welke speciale functies kun jij profiteren wanneer je voor een vaatwasser van Beko kiest? Onder andere bij de Beko DFN28432X kun je gebruik maken van de halve belading functie. Dit houdt in dat je ook met een halfvolle vaatwasser een programma kunt aanzetten. Hierbij verbruik je niet dezelfde hoeveelheid water zoals bij een volle vaatwasser. Het watergebruik wordt gedoseerd waardoor je ook nog eens sneller je vaat schoon hebt. De DFN04310W heeft een speciale Clean&Shine functie. Dit is een programma met een reinigings- en drogingsklasse. Dit heeft als voordeel dat je kunt profiteren van een glanzende vaat.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Je kunt rekening houden met een aantal zaken bij de koop van een vaatwasser. Zo is het in de eerste plaats goed om bij het vaatwassers vergelijken te kijken naar de energieklasse. De vaatwasmachines van dit merk hebben over het algemeen energieklasse A+ of A++. Hiermee zijn ze niet de meest energiezuinige vaatwassers op de markt. Als je veel waarde hecht aan besparing van energie kun je een Beko vaatwasser kopen met een energieklasse van A+++. Voor een nog hogere energieklasse kun je ook naar vergelijkbare merken kijken.

Een ander aandachtspunt in je zoektocht naar een Beko vaatwamachine is het geluidsniveau. De DFN28430X is met 44dB een van de stillere modellen in het assortiment van het merk. Er zijn ook modellen met een geluidsniveau van 48 of 49 dB. Deze zijn wat luider wanneer je ze aan hebt staan. De belangrijkste gegevens over de Beko afwasmachines in één oogopslag:

  • Vaatwassers met energieklasse A+ en A++
  • Stilste vaatwasser heeft een geluidsniveau 44 dB
  • Diverse extra functies beschikbaar