Bauknecht BIO 3T341 PL inbouw vaatwasser

Wil je een nieuwe vaatwasser uitkiezen? Dan is de Bauknecht BIO 3T341 PL mogelijk voor jou een goede optie. Deze inbouw vaatwasser past (net zoals de BIE 2B19) in jouw keuken en kan gemakkelijk worden geïntegreerd. De vaatwassers van dit merk worden al jaren geprezen om de prima prijs-kwaliteitverhouding. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens te kijken naar wat dit model te bieden heeft. Hier lees je alle belangrijke informatie over deze automatische afwasmachine.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

Bauknecht BIO 3T341 PL inbouw vaatwasserBauknecht BIO 3T341 PL

Met de Bauknecht BIO 3T341 PL kies je voor een A+++ inbouw vaatwasser. Dit model behoort hiermee tot de meest energiezuinige vaatwassers van dit moment. Steeds meer vaatwasmachines hebben een hoog energielabel omdat consumenten dit belangrijk vinden. De afwasmachine heeft daarnaast ook andere voordelen waar je van kunt profiteren. Zo zijn er een aantal handige functies waar je dagelijks gebruik van kunt maken. Met deze vaatwasmachine is er ruimte voor 14 couverts.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de Bauknecht BIO 3T341 PL

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk gebruik gaan maken van je nieuwe hulp in de huishouding. Toch is er eerst een vaatwasser installatie nodig. Omdat het om een inbouw vaatwasmachine gaat, dien je op twee manieren te installeren. Je moet de automatische afwasser niet alleen goed in de nis plaatsen, maar de aansluiting op de wasmachinekraan moet ook goed lukken. Je krijgt een handleiding meegeleverd waar alles duidelijk in beschreven staat.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: inbouw
  • Energieklasse: A+++
  • Maximaal geluidsniveau: 41 dB
  • Aantal couverts: 14

Bediening en onderhoud

Deze Bauknecht vaatwasser heeft een handig bedieningspaneel aan de binnenzijde. Daarmee kun je onder andere het gewenste programma selecteren. Ook is het mogelijk om een programma uit te stellen met startuitstel. Zo bepaal je zelf wanneer je een programma gaat laten starten. Daarnaast beschikt de Bauknecht BIO 3T341 PL over een zelfreinigend programma waarmee de vaatwasser aan de binnenzijde goed schoongehouden wordt. Toch is het nog steeds belangrijk om regelmatig de filters te checken. Ook de sproeiarmen kunnen eens in de zoveel tijd wel een controle gebruiken. Hoe beter het onderhoud aan de machine, hoe langer je gebruik kunt maken van deze vaatwasmachine.

Voor- en nadelen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van deze automatische afwasser? In de eerste plaats is deze vaatwasser zeer energiezuinig en daar kun je optimaal van profiteren. Verder heeft dit model de innovatieve 6th Sense Power Clean technologie waarmee de vaat wordt gedetecteerd: zo wordt bepaald hoeveel vermogen er nodig is om de vaat te reinigen. Een ander groot voordeel van deze afwasmachine is de aanwezigheid van een speciaal programma voor glaswerk. Een mogelijk nadeel van dit model is dat het apparaat niet beschikt over een anti-bacterieel programma waarmee je de vaat op extra hoge temperaturen reinigt. Deze functie is ideaal wanneer je kleine kinderen hebt of zelf een allergie hebt.

Conclusie

Wanneer je zoekt naar een goede vaatwasser is de Bauknecht BIO 3T341 PL zeker een goede keuze. De vaatwasmachine is zuinig, stil en biedt genoeg handige functies waar je dagelijks gebruik van kunt maken. Met de Sensor technologie ervaar je iedere dag de beste afwasresultaten. Een van de beste stille vaatwassers van dit moment.