AEG vaatwasser

Bekijk en bestel direct een AEG vaatwasmachine

AEG vaatwasser

  • Ruim aanbod van hoge kwaliteit vaatwassers
  • Veel aandacht voor innovatie
  • Vrijstaande en inbouw modellen verkrijgbaar

AEG vaatwasser – Duurzame innovatie

AEG vaatwasser - FSE83617P inbouw vaatwasserAEG is een Duitse producent van elektrische en elektronische onderdelen en apparaten, waaronder ook witgoed en keukenapparatuur zoals vaatwassers. Het bedrijf werd in 1883 opgericht en kende door de jaren heen al heel wat successen. Ook op het gebied van vaatwassers heeft de fabrikant ook al verschillende goede en innovatieve modellen op de markt gebracht. Het is dan ook niet voor niets dat het bedrijf een van de meest vooraanstaande merken is op het gebied van vaatwassers. Het draait bij AEG voornamelijk om innovatie: naar eigen zeggen is dit de drijvende kracht achter de meest bekende uitvindingen voor het huishouden. Hieronder valt de eerste warmtepomptechnologie voor droogautomaten. Innovatie is voor AEG ook een belangrijke schakel in het creëren van duurzame producten.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een goedkope inbouwvaatwasser (zoals bijvoorbeeld de FSE63757P, FSB53907Z, FEE63600PM, FSB53607Z, FSE83807P, FSE63727P of de FSE63617P), een vrijstaande vaatwasser of juist een goedkope smalle vaatwasser. Er is altijd een AEG vaatwasmachine te vinden die aan jouw wensen voldoet. Wanneer je kiest voor een van deze goede vaatwassers ben je altijd verzekerd van een innovatief product waarmee je het voor jezelf nog makkelijker kunt maken. Het merk heeft diverse nieuwe modellen op de markt gebracht met unieke technologieën zoals de AirDry-technologie. Ook is het bij verschillende afwasmachines van AEG mogelijk om een vaatwasser te kiezen die aansluit bij jouw wensen: heb je bijvoorbeeld vaak veel grote potten en pannen? Daar zijn speciale AEG vaatwassers voor.

Wat zijn de voordelen van AEG vaatwassers?

Een belangrijk voordeel van AEG vaatwassers is dat er, behalve naar innovatie, ook veel wordt gekeken naar gebruiksgemak. Hierdoor wordt het gebruik van de vaatwasser extra aantrekkelijk. De vaatwassers van de fabrikant voldoen aan alle eisen, zijn energiezuinig, krachtig en zijn voorzien van diverse speciale functies waar je optimaal gebruik van kunt maken. Een ander voordeel van de AEG afwasmachines is dat er altijd wordt gekeken naar manieren om de technologie te verbeteren. Dit heeft al een aantal keer geresulteerd in nog betere vaatwassers waarmee de vaat nog sneller schoon en droog wordt. Daarnaast is het assortiment van vaatwassers inmiddels zeer uitgebreid. Hierdoor kun je in iedere prijscategorie een vaatwasser vinden die aan jouw wensen voldoet. Een aantal goede en betaalbare vrijstaande vaatwasmachines zijn bijvoorbeeld de AEG FFB53900ZW, FFB53600ZM en de FFB53600ZW.

Hoe werkt een vaatwasser van AEG?

Een vaatwasser van AEG heeft een eenvoudige werking. Afhankelijk van het model dat je kiest kun je de vaat op de uitschuifbare rekken plaatsen. Nadat de vaat in de vaatwasser is geplaatst, kun je het wasmiddel toevoegen en een programma kiezen. Bij de meeste vaatwassers heb je de optie om voor de ECO-stand te kiezen. Zodra je een programma hebt gekozen druk je op start. De vaatwasser werkt dan direct en zal door middel van heet water dat uit draaiende sproeiers komt, de vaat reinigen. Er zijn enkele AEG vaatwassers met een nieuwe droogfunctie waardoor jouw vaat ook direct droog in de kast gezet kan worden. Afhankelijk van het type afwasmachine, zal het apparaat aan het einde van het programma een geluid geven dat de vaatwasser klaar is. Ook kun je kiezen voor een model met een lichtprojectie op de vloer waardoor je direct kunt zien of een vaatwasser klaar is of nog bezig is. Dit is vooral handig bij stille vaatwassers.

Speciale functies van een AEG vaatwasmachine

Het merk staat voor innovatie en dat betekent dat er verschillende modellen op de markt zijn gebracht met speciale functies. Denk hierbij onder andere aan de AirDry-technologie. Bij deze technologie zal de vaatwasser 10 minuten voor het einde alvast een klein stukje openstaan. Onder andere de AEG FFB63700PM beschikt over deze technologie. Met de AirDry-technologie droogt de vaat goed op en zet je het direct in de kast. Andere vaatwassers hebben een speciale touchbalk waarmee je gemakkelijk het gewenste programma kiest. Ook zijn er AEG vaatwasmachines met speciale besteklades voor het eenvoudig plaatsen van je bestek. Daarom is vaatwasser vergelijken ook altijd zinvol wanneer je op zoekt bent naar een nieuwe vaatwasmachine.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wil je via de Vaatwasser Expert een vaatwasmachine kopen? Voordat je een AEG vaatwasser gaat aanschaffen, zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Zo is het in de eerste plaats slim om te kijken naar de ruimte die je hebt en welke vaatwasser hier geschikt voor is. Een ander aandachtspunt is de energieklasse van een vaatwasser: hoe belangrijk vind je het om een energiezuinige vaatwasser te hebben? Verder kun je nog letten op het geluidsniveau: hoe hoger, hoe meer je de vaatwasser zal horen als deze bezig is. De belangrijkste gegevens over de AEG afwasmachines in één oogopslag:

  • Zeer energiezuinige vaatwassers
  • Verkrijgbaar met AirDry-technologie
  • Verschillende modellen beschikbaar