AEG FSE63757P inbouw vaatwasser

Wil je een nieuwe inbouw vaatwasser kopen? Er zijn heel wat mogelijkheden, want er zijn niet alleen veel merken, maar ook diverse modellen beschikbaar. Het is aan jou om te bepalen wat je belangrijk vindt en hoeveel je uit wilt geven aan een nieuwe vaatwasmachine. Een van de vaatwassers waarbij je verzekerd bent van goede kwaliteit is de AEG FSE63757P. Ontdekken of deze vaatwasser ook voor jou de juiste keuze is? Hier lees je alle belangrijke informatie over dit model, zodat het makkelijker wordt om een goed overwogen keuze te maken.

Bekijk en bestel direct de beste vaatwassers

AEG FSE63757P

Met de AEG FSE63757P kies je voor een inbouw vaatwasser die je gemakkelijk in je keuken kunt integreren. De vaatwasmachine is van het merk AEG: dit merk staat over het algemeen bekend als een solide merk met goede kwaliteit vaatwassers. Het model is voorzien van een aantal handige extra’s waarmee het nog makkelijker wordt om jouw vaat snel schoon te laten worden. Het lage geluidsniveau is een fijne extra waar je dagelijks van kunt profiteren.

In de doos

  • AEG FSE63757P
  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de vaatwasser

Bij het installeren van een inbouw vaatwasser komen een aantal werkzaamheden kijken en dit is bij de AEG FSE63757P niet anders. Het is belangrijk om de juiste materialen te hebben voor de installatie en je krijgt deze meegeleverd bij de afwasmachine. Vervolgens kun je met de handleiding aan de slag voor de installatie, maar je kunt er ook voor kiezen om dit uit te besteden aan een professional.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: Inbouw
  • Energieklasse: D
  • Maximaal geluidsniveau: 42 dB
  • Bouwkwaliteit: Topklasse
  • Aantal couverts: 15

AEG FSE63757P inbouw vaatwasserBediening en onderhoud

Het is vrij gemakkelijk om de AEG inbouw vaatwasmachine te bedienen. Deze vaatwasser heeft een handig bedieningspaneel aan de bovenzijde van de deur, waarmee je niet alleen snel het juiste programma kiest, maar ook voor startuitstel kunt kiezen, wanneer je wilt dat een programma later van start gaat. Je hebt de keuze uit een viertal programma’s: automatisch, eco, kort en machinereiniging. Wanneer je de automatische afwasser dagelijks gebruikt is het ook belangrijk om regelmatig aandacht te besteden aan het onderhoud. Zo is het aan te raden om af en toe het programma machinereiniging aan te zetten, zodat de vaatwasser van binnenuit zal gaan reinigen. Daarnaast kun je zelf ook de sproeiarmen en filters controleren op etensresten, zodat je zeker weet dat de vaatwasmachine goed blijft werken.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de AEG FSE63757P is dat de vaatwasser is voorzien van een Satellite Clean sproeiarm: deze bereikt alle hoeken en rand en van de vaat en zorgt zo voor een grondige reiniging, ook als er sprake is van een volle lading. Ook kun je de QuickSelect schuifregelaar gebruiken om extra snel of extra zuinig te wassen. Daarnaast kun je 15 couverts kwijt in deze vaatwasser en hiermee is dit toestel een van de ruimste modellen van de fabrikant. Heeft deze machine dan ook nadelen? Deze vaatwasser is daarbij niet met een app te bedienen. Wanneer je op zoek bent naar een geavanceerde en moderne vaatwasmachine is dit een mogelijk nadeel. Verder zit er geen extra kinderbeveiliging op deze vaatwasser.

Conclusie

Wanneer je een goede vaatwasmachine wilt aanschaffen met handige extra’s, is de AEG FSE63757P zeker een aanrader. Je kiest niet alleen voor grondige reiniging, maar je hebt ook de mogelijkheid om extra snel of extra zuinig te wassen. Hierdoor is deze vaatwasser een goede aankoop voor ieder huishouden. Ook kun je kiezen voor de AEG FSB53907Z.