Miele vaatwasser

Bekijk en bestel direct een Miele vaatwasmachine

Miele vaatwasser

  • Kwalitatief zeer goede vaatwassers
  • Hoge prijssegment
  • Ruim assortiment

Miele vaatwasser – Er zijn maar weinig betere

Miele vaatwasser - Miele G 7362 SC Vi AutoDos inbouw vaatwasserHet bedrijf Miele werd in 1899 opgericht in Duitsland en is vandaag de dag vooral bekend als fabrikant van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf begon met de productie van melk centrifuges en botermachines. De producent begon daarna ook met auto-onderdelen. Het merk staat vooral bekend vanwege de hoge kwaliteit van de producten. Hoewel Miele tot het hogere segment behoort vanwege de prijs, kun je wel altijd rekenen op zeer goede kwaliteit. Wanneer je een Miele vaatwasser aanschaft, kun je hier dan ook gegarandeerd lang mee doen.

Je betaalt gemiddeld gezien wat meer voor de beste vaatwassers van Miele, maar voor de prijs haal je ook een zeer kwalitatief apparaat in huis waarmee je jouw leven een stuk makkelijker maakt. Het assortiment van de producent is uitgebreid en biedt daardoor genoeg mogelijkheden voor ieder huishouden. Het is onder andere mogelijk om te kiezen voor diverse inbouwmodellen (zoals de Miele G 5077 SC Vi XXL, Miele G 5640 SCi BRWS, Miele G 5272 SC Vi, Miele G 5022 SC CLST en de Miele G 4383 SC Vi), maar ook voor een vrijstaande vaatwasmachine (bijvoorbeeld de Miele PG 8110 SmartBiz). Ook als je op zoek bent naar een energiezuinige vaatwasser ben je bij de fabrikant op de juiste plek. Miele besteedt namelijk veel tijd aan het creëren van energiezuinige apparaten. Onder andere de Miele G 7362 SC Vi AutoDos is hier een voorbeeld van: deze vaatwasser heeft een van de hoogst mogelijke energieklasses: A+++ -10% en is hiermee een van de meest zuinige vaatwassers in het segment.

Wat zijn de voordelen van Miele vaatwassers?

Wanneer je kiest voor een Miele vaatwasser krijg je te maken met een aantal prettige voordelen. Een van de grootste voordelen waar je mee te maken krijgt is dat je altijd kunt kiezen voor een Eco-programma. Hiermee verbruik je veel minder water en energie en bespaar je dus ook op je energierekening. Een ander groot voordeel is dat bijna iedere Miele afwasmachine voorzien is van uitgestelde start. Dit geeft je de mogelijkheid om de vaat aan te zetten wanneer dat jou uitkomt. Ook vind je veel stille vaatwasmachines in het assortiment. Dit betekent dat je de vaatwasser ook gemakkelijk laat in de avond of ‘s nachts aan kunt zetten zonder dat je hier last van hebt.

Hoe werkt een vaatwasser van Miele?

Een vaatwasser van Miele (zoals bijvoorbeeld de G 5022 BRWS, G 5222 BRWS en de G 7100 SC BW) werkt gemakkelijk. Hoewel je te maken hebt met een innovatief en uitgebreid apparaat, is de werking relatief eenvoudig. Zodra je goed weet welke programma’s je kunt kiezen, heb je het snel onder de knie. Bij voldoende vaat kun je de vaatwasmachine aanzetten door een programma te kiezen en op start te drukken. Eerst dien je nog wel het vaatwastablet toe te voegen. Zodra je op start drukt begint het programma en kun je na afloop de vaat weer droog in de kast zetten. Ga je straks weg en wil je wel dat de vaatwasmachine aangaat? Dan stel je het gewenste programma vast in en kies je voor uitgestelde start.

Speciale functies van een Miele vaatwasmachine

Er zijn verschillende speciale functies waar je van kunt profiteren wanneer je een Miele vaatwasser aanschaft. Zo kun je onder andere bij de Miele G 7152 SC Vi gebruik maken van de QuickPowerWash functie, een programma waarbij kleine hoeveelheden vaat binnen een uur weer schoon zijn. Verder is deze vaatwasser ook voorzien van een beladingssensor waar het water- energiegebruik wordt aangepast op de hoeveelheid vaat in de vaatwasser. De Miele G 7150 Vi daarentegen is een energiezuinige vaatwasser met een extra functie. Zo opent de deur automatisch na afloop van een aantal wasprogramma’s. Op deze manier droogt de vaat extra snel en kun je deze direct opruimen zonder dat je moet wachten tot de vaat helemaal is opgedroogd.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wil je via de Vaatwasser Specialist een vaatwas machine kopen, dan is het altijd belangrijk om eerst aandachtspunten te doorlopen voordat je een keuze maakt voor een Miele vaatwasser. Vaatwassers vergelijken voorkomt dat je een verkeerde keuze maakt. Een Miele vaatwasser is niet goedkoop in de aanschaf en daarom is het zeker van belang om goed te kijken naar een aantal punten. Hecht je veel waarde aan energiezuinigheid? Let dan goed op de energieklasse van de vaatwasser. Met energieklasse A+++ -10% kies je voor het meest zuinige model. Verder kun je ook letten op het geluidsniveau, maar ook op de extra functies waar je gebruik van kunt maken. Zo profiteer je iedere dag van alle voordelen die jouw Miele vaatwasser te bieden heeft. De belangrijkste gegevens over de afwasmachines in één oogopslag:

  • Energiezuinige vaatwassers
  • Veel bruikbare functies beschikbaar, zoals de slimme droogfunctie
  • Eenvoudig in gebruik